Sfondo on/off

Pershendetje te gjithve

1 Giorno 4,395, 15:16 Pubblicato in Albania Albania Primi passi in eRepublik Primi passi in eRepublik

Ju pershendes te gjithve shpresoj te jeni mire
hajde ka nje postim ta shohim sa shqipe kemi mbet ne ket loj

leggi di più »

Per Mision

28 Giorno 2,974, 12:59 Pubblicato in Albania Albania Primi passi in eRepublik Primi passi in eRepublik

Pershendetje te gjithve ngado qe jeni dhe kudo qe ndodheni

Kam nevoj per ndihmen tuaj ,andaj me duhen 25 komente per mision

leggi di più »