Sfondo on/off

.::: IS THIS FAIR :::.

5 Giorno 1,368, 12:18 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago

Hello everyone
I'm gonna show you 2 pictures


and

http://www.pic.mk/images/2365.png=


So you tell me,
IS THIS
leggi di più »

LOL

11 Giorno 1,366, 12:35 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago

Стајте еден суб да го ебам 😃
leggi di più »

Macedonia

2 Giorno 1,302, 14:11 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisi di guerra Analisi di guerra

No words can explain the fail they made,and no words can explain the success we made.

Nothing more to say..
That's all folks.

HAIL MACEDONIA
HAIL ALLIESleggi di più »

[COMICS]Romper/ScymeX[COMICS]

5 Giorno 1,282, 13:40 Pubblicato in Serbia Serbia Svago Svago

Здаво
Инспириран од последните случуања во врска со македонскиот херој ScymeX,еве
и јас направив еден стрип,не толку атрактивен ама јасно ја опишува
ситуацијата и ВИСТИНАТА.

http://www.pic. … leggi di più »

Воени случувања во Македонија и во сојузот ONE

4 Giorno 1,282, 12:22 Pubblicato in Serbia Serbia Analisi di guerra Analisi di guerra

Здраво
Во оваа статија ке пишувам за последните воени случувања во Македонија.
Како што сите знаеме Италија ја прогласи Хрватска за природен непријател.
Со тоа тие бараат нов спасител на нивната држава,бидејќи првиот спасител,
Грција,кои с … leggi di più »