Sfondo on/off

Informazioni sul giornale

Apri la pagina Wiki

Нашето мото е: Секој ден без смеа е изгубен ден!

Вебстрана: www.mzz.con.mk

Министерството за заебанции е основано од страна на Митре Матески на 01.04.2010 година кој истовре

Komentari misija 3

27 Giorno 4,858, 07:32 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primi passi in eRepublik Primi passi in eRepublik

Treti del od misijata potrebni 25 komentari.

o7

leggi di più »

Komentari misija 2

26 Giorno 4,841, 10:38 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primi passi in eRepublik Primi passi in eRepublik

Vtor del misija potrebni 25 komentari.

o7

leggi di più »

Упорност

17 Giorno 4,580, 12:42 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago


Oдат двајца другари на железничка. Само што влегле возот тргнува и двајцата почнуваат да трчаат, но едниот се откажува. Другиот упорен трча трча и скока во возот. Тој што не успеал да се качи застанува и почнува да се гази од смеење. Некој човек по … leggi di più »

Судбина

31 Giorno 4,579, 12:02 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago

Мујо и Хасо ограбиле пошта и секој си земал по една вреќа. По неколку месеци Мујо го прашува Хасо:
- Што имаше во твојата вреќа?
- Па, околу половина милион евра. Купив куќа, кола. А во твојата?
- Мојата беше полна со сметки. Плаќам секој месец ко

leggi di più »

Шпионирање

7 Giorno 3,299, 17:32 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primi passi in eRepublik Primi passi in eRepublik

Вчера гледав со двоглед како се соблекува младата сосетка. Сабајлево, рано, некој ми ѕвони на вратата.
-Отворам, гледам ​таа.
-Виде ли вчера каде си ги ставив хулахопките?

leggi di più »