Sfondo on/off

[PUBLIC PROTEST] DELETE YOUR ACCOUNT MOVEMENT

3 Giorno 4,847, 03:03 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordini di guerra Ordini di guerra

We need to stop playing this dumb game. I have sent a request to have my profile deleted. Let's wipe e-Republic off the map. o7

All you need to do is send a request by selecting the "Game Support" subject in the contact form.

STEPS:
1.

leggi di più »

Државна Армија - Бенефиции и загуби

39 Giorno 1,762, 13:41 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordini di guerra Ordini di guerra

Дали би биле дел од Државната Армија? Дали би биле горди кога ќе бидете дел од Армијата во која членуваат ScymeX, Aexil Kong и сите други Македонци кои придонеле за Македонија?*** Дали би сакале да добивате онолку колку што ќе потрошите? Какво ќе бид

leggi di più »

Is this coincidence ?

31 Giorno 1,695, 03:11 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago

Hello, fellow citizens.

Today I saw on a forum some rainbow flag, therefore I didn't know anything about it. I wanted to know more about that flag, so I Google it. I started reading Wikipedia's article

[url=http://en.wikipedia.org/leggi di più »

Крајот дојде, со среќа на останатите!

36 Giorno 1,667, 03:59 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Svago Svago

Добар ден мои есограѓани. Секогаш доаѓа крајот, дали порано или подоцна прашање е само на време. Моето време дојде. Редно беше да се откажам од играва. До сега беа неколку мои откажувања на број, но ова е последно и конечно. Од вечер

leggi di più »

Егоизам и нешто повеќе...

49 Giorno 1,641, 14:34 Pubblicato in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dibattito politico Dibattito politico

Расипништвото на Македонецот доаѓа до тој степен, што меѓу себе ќе се уништиме за да постигнеме нешто повеќе кое за почеток би се задоволило сопственото его, а потоа и финаски да се зајакне. Така бил ПРЦнат и нашиот херој Гоце Делчев во селото Баница

leggi di più »