Sfondo on/off

Join the new world

 

Civil ellenállás! Nem adjuk a magyar földet román kézre!

Giorno 2,157, 22:41 Pubblicato in Hungary Ungheria da HUpakolas kishuga Luci Ewing
BREAKING NEWS!
Aki teheti költözzön Northern Russia régióba! Holnap 7:15 - 7:30 között lehet RW-t indítani és ha ott indítjuk meg akkor min 36 órát nyerünk NC feladása ellen!
Amitől féltünk bekövetkezett!

Miután a kormány a kongresszusra hárította a döntés felelősségét a román-magyar területcseréről átadásról (mert csak mi adunk területet nekik!) a magát kormány alá rendelt gittegyletnek képzelő kongresszus 17-10 arányban megszavazta a hazaárulással felérő akciót.

A részleteket még ők se tudják hiszen nem biztos hogy a fehéroroszoknak átadunk hat ukrán területet lehet hogy nem. De a lényeg: felszabadítják Kaukázus és Volga régiókat hogy a románok eljussanak Iránba ahol régiókat bérelnek majd. Mivel nem hódító háborúra készülnek így a sebzésük amit ellenünk vethetnek be nem fog csökkenni.

A kormány indoka ez: mivel hónapok óta folyamatosan ütnek ellenünk ezért ezek után a) már vagy nem fognak és beintegrálódnak a pro-TWO-ba vagy indokunk lesz kidobatni őket!

Olyan ez mintha a feleségeseteket erőszakolná egy ember és hogy leálljon ti odadobnátok a húgotokat hogy erőszakolja őt!

Tanmese a kormánynak érdekérvényesítésből: a) nem akarjuk hogy beintegrálódjanak a TWO-ba! már így is lenne indokunk kidobatni őket ha a külügy nem Iránnak írna bocsánatkérő cikkeket!

A helyzet világos: ezekben a percekben lejár egy orosz RW és onnan kezdve 24 órán belül indul egy Volgában vagy Kaukázusban amit ők felkelő oldalon fognak ütni! A magyar népnek és a lojális MU tagságnak és parancsnokoknak szembe kell szállniuk a hazaárulókkal és védő oldalon hozni kell ezeket az RW-ket hogy megakadályozzuk a román kézre juttatásukat! Készüljetek! Rengeteg általatok befizetett adót fognak elégetni hogy orosz oldalon felszabadítsák a régiókat! Valószínűleg be fognak vetni idegen csapatokat is ahogy tették azt hazánk ellen IRL '56-ban és a játékban a őrvidéki RW alatt! Ugyanakkor úgy számolom hogy ha sikerül jövő hét szerdáig kihúzni akkor nemzeti ünnepünk október 23. megállítja őket és ha eddig megvédjük hazánkat akkor visszakozni kényszerülnek! Ha úgy számolunk hogy egy csata tart 18 órát és minden győztes csata után van 24 óra büntetés amíg nem indíthatnak RW-t akkor ez lesz a csaták menetrendje:

Péntek 7-kor indul egy -> Szombat hajnali 1-kor nyerjük -> következő indul vasárnap hajnali 1-kor -> vasárnap este 7-kor nyerjük -> harmadik indul hétfő este 7-kor -> azt nyerjük kedd déli 1-kor -> szerdán indíthatnák újra de azt már nem merik megtenni és GYŐZTÜNK! Három csatát kell hoznunk a győzelemért! Komoly véráldozat lesz? Igen! Mindent meg fognak tenni a hazájuk ellen? Igen! Ugyanakkor meg kell nekik mutatnunk hogy meg tudjuk őket állítani és hogy a hazánk nem játék amit odadobhatnak a románoknak mint egy gumicsontot!

Készüljetek! Az eddig volt legkeményebb csaták következnek az eddig volt legkeményebb ellenféllel szemben: a románok mellett a velük kollaboráló magyar kormánytól is meg kell védenünk e-Magyarországot!Harcolni fogunk!


Aki szeretne segíteni az ellenállásban az kérem jelentkezzen PM-ben és jelöljön barátnak! Fel fogom venni vele a kapcsolatot vannak ötleteim! Köszönöm!
 

Commenti

rRonin
rRonin Giorno 2,157, 23:30

Milyen magyar földről beszélsz? Gyarmataink maximum. Játszóterünk kb.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Giorno 2,157, 23:52

Elolvastad a kongalogot ronin? Azon kivul hogy hogyan nyaljuk a two es a romanok valagat meg hogy legyen e impics meg hogy mennyire jol tudnak alazni a kormanytagok falkaban tortent valami erdemleges? Ilyen elnokokt tamogattal.

Nintsen
Nintsen Giorno 2,158, 00:50

Na ennek is nagy értelme van...

Eheslo
Eheslo Giorno 2,158, 01:30

Nem, nem, soha!

fsb1000
fsb1000 Giorno 2,158, 13:11

Mit nem? Elveszettem a fonalat.

romanian spy
romanian spy Giorno 2,158, 01:34

esetleg a feleség rádöbben, hogy a másik ember intim mérete jóval imponálóbb, meg egyébként is csak a megszokás tartotta össze a házasságot és téged dobnak ki a közösen épített házból.

ááá, ilyen amúgy sose történne, csak keltem a feszültséget. a népek kapcsolatai és szövetségei itt a megbonthatatlan örök barátságra és szimpátiára épülnek.

St3li
St3li Giorno 2,158, 01:34

😁)

olahfereg
olahfereg Giorno 2,158, 01:37

V101. El kéne taposni ezeket nem megajándékozni.

romanian spy
romanian spy Giorno 2,158, 01:37

rohadék trollok.

Tuzerjanos
Tuzerjanos Giorno 2,158, 06:24

Luciám,osztani kéne tankot a népnek!!!

m0bra
m0bra Giorno 2,158, 06:30

Ide románok sem kellenek b..meg, tudunk mi harcolni egymás ellen.
Akkora észkombájnok vagytok, hogy 2,5 kilowatt hangerővel visít a tavalyi csajom lapostetűje, amit egy tavalyelőttitől passzoltam át neki.

Eheslo
Eheslo Giorno 2,158, 07:05

Kész szerencse, hogy megismerhettük egy féker csaló, ALias Sun karakterének tolvaja, hirhedett jeticsicska véleményét is.

Köszönjük, ismerünk régről, jetik csicskája:
http://www.erepublik.com/ez/article/a-rom-aacute-n-sz-eacute-kely-paktum-1759498/1/20
"Kampec Day 1,254, 11:05
Azzal önmagában még relatív kevés gond van, hogy békét akarnak kötni velük, mert más irányba szeretnénk már harcolni és nem lehet örökké elnyomás alatt tartani őket. Rendben, de hogy ennyire gyáva egy bagázs volt, hogy ezt nem merte a sereg szemébe mondani, egyszerűen csak sunnyogva nem adott parancsot, hagyta hadd lézengjen mindenki napokat? Mégis mikor és hogy terveztétek a nagy beismerést, hogy "Bocsi srácok, békét kötünk a románokkal, csak eddig nem mondhattuk el, sorry xy hogy eltankoltál ennyi goldot, de értsd meg, mi tényleg nem szólhattunk!!!" Na ez a gáz. Ez az igazi alja dolog, kb. a legnagyobb aljaság ami eddig előfordult errefelé. "

Nem semmi vélemény ez rólad és a "székely" bandádról, egy vérmagyarozó bicskástól.
Most is elmondaná ugyan ezt, ha érdekelné a bulitok.
De végül is mindegy.
A jetikbe bújtatok, mi meg teszünk rád, meg a magadfajta féker "székely" és nem székely haverjaidra is, akik lépten-nyomon jetik farvízén élvezkedve tűnnek fel, hogy pár nap-hét leteltével pofára esve sunnyogjanak a következő sunyi jetibékéjük rotyogtatásáig.

m0bra
m0bra Giorno 2,158, 14:03

bla bla bla ....

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Giorno 2,158, 08:10

Veszett fejsze nyele a kis miniGG nem valtotta be a remenyeket.

szemi
szemi Giorno 2,158, 08:10

ja ami a kezünkhöz ragad az azzal már magyará is válik.... no ezt vallják a nem napon barnultak is ...

Eheslo
Eheslo Giorno 2,158, 09:53

Miért adnál bármit az ellenségünk kezére harc nélkül, ingyen?
Mesélj, érdekelne nagyon!

szemi
szemi Giorno 2,158, 09:58

á, értelmezésmaxxx

Eheslo
Eheslo Giorno 2,158, 10:10

Szerintem nem értelmeztem semmit.
Kérdeztelek valamiről a mostani szégyenetek kapcsán.
Ilyen nehéz rá válaszolnod?

szemi
szemi Giorno 2,158, 14:26

no akkor kezdjük.Bár kérdésed nem igen kapcsolódik a megjegyzésemhez. Nekem nincs ellenségem, főleg nem egy nemzet, még,ha románokról is beszélünk.
S ez egy játék! miért ne mehetnének ammerre látnak, a kertem végében masírozhatnak, egyefene, nem lövök rájuk. Ez most akkora nagy gáz???

Uhron
Uhron Giorno 2,158, 10:15

Lüsszi F.U.C.K. 😛

Hun Carpathia
Hun Carpathia Giorno 2,158, 13:10

Értelmetlen magyar földről beszélni bármely megszállt föld esetén, ahol nem a magyarok vannak többségben.
Ahol magyarok vannak többségben, az magyar föld, ez is egyértelmű.
A Kaukázus soha nem volt és nem is lesz magyar föld, ez egy virtuális játéktér és aszerint kell felfogni, aki ennél többet gondol bele, az nem lát reálisan.
A kavarásnak semmi értelme. A háttéralkukról megint nem tudunk semmit, csak ötletelünk, akár IRL.
Elég botor az, aki ilyen átlátszó, ellenállásnak nevezett trükknek bedől.
Csak sajnálni tudlak Lüszi, és mindazokat akik bedőlnek mert prófétának hisznek. Te egy hihetetlenül rafinált játékos vagy, aki igyekszik a mindenkori kormányokat besározni, ellenállást szítani és anarchiába süllyeszteni eMagyarországot. Úgy vélem, valakik felbéreltek, hogy tönkretedd az országot.
Én mindazonáltal azon leszek, hogy ezt megakadályozzam. Remélem nem leszek ezzel egyedül.

fsb1000
fsb1000 Giorno 2,158, 13:18

Te.. ez a lüszi elég keveseket mozgat meg. Nem tűnt még fel? Nézd meg az elnökválasztások eredményét. Ha meg szerinted csak egy virtuális játéktérről van szó, akkor miért lenne problémásabb lücike felbújtása, mint a kormány(ok) román-ukrán seggnyalása? Csak virtuális, nemdebár?

Hun Carpathia
Hun Carpathia Giorno 2,158, 13:33

Ismétlem magam:
"Értelmetlen magyar földről beszélni bármely megszállt föld esetén, ahol nem a magyarok vannak többségben."
Kaukázus sem magyar föld, de úgy látszik, hogy demagóg dumával még mindíg tömegeket lehet megmozgatni. A józan paraszti ész meg szem számít a demagógoknál, sőt azt írtják RL, IRL esetén meg azok képviselőit.
Szóval nevetséges az egész, úgy ahogy van. 😁
Csak gondolj bele, egy rossz döntésből származó helyzet miatt származó ütésmennyiséget és energiát felszoroztok duplájára, vagy még többre. A sz@rból nem kell várat építeni, hiszen tudjuk hogy nem lehet...

fsb1000
fsb1000 Giorno 2,158, 14:50

Attól hogy nem magyar föld, attól még a magyar eRep közösség birtokolja. Ugyanolyan játékbéli virtuális értéket képvisel, mint a kincstárban lévő 2500 gold vagy 1M cc. Persze... mondhatod ez mind virtuális. Csak a gondolat nem az, az egyáltalán nem virtuális ami összetart minket és távol tart olyan nemzetektől, amelyeknek IRL sem adnánk semmit. Egy nyelvet beszélünk egy a múltunk, akár játszunk, akár kinn vagyunk a nagy rögös valóságban.

Hun Carpathia
Hun Carpathia Giorno 2,158, 15:06

Ez az a JÁTÉK, amiben megtehetsz azt amit a valós életben kevesen tesznek meg: ölhetsz, gerillázhatsz, mocskolódhatsz, lophatsz, csalhatsz, megalázhatsz és lehülyézhetsz bárkit bármilyen következmény nélkül. Ellophatod más karakterét, leszedheted az addig összegyűjtött vagyonát, háborút indíthatsz számodra ellenségesnek gondolt ország ellen, felkelést robbanthatsz ki és még sorolhatnám... Maximum kitiltanak, de visszajöhetsz, kezdhetsz új életet és folytathatod, ahol abbahagytad.
Ezzel is tudsz azonosulni? A valóság határozza meg a virtuális létedet, vagy fordítva?
Tudom, hogy pozitívumot nem soroltam fel, de ez most nem erről szól sajnos...

fsb1000
fsb1000 Giorno 2,158, 15:11

Tévedsz. Ebben a játékban sem tehetsz meg mindent következmények nélkül. Mert ha lopsz, hazudsz és csalsz, akkor azt is te teszed a valós személy. És a játékban részt vevő más valós személyek kritikája, lenézése, haragja téged sújt. És lehetsz bármilyen konok vagy nagyarc, ez hagy benned nyomot. A valós énedben hagy nyomot, nem pedig a virtuális karakteredben.

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Giorno 2,158, 22:21

Józan ész? Józan ésszel hogy támogathatsz egy olyan egyezményt amivel mi csak adunk de nem kapunk? Ráadásul annak aki hátba támadt?

szenzorosintegracio
szenzorosintegracio Giorno 2,159, 00:28

majd legközelebb mindenki jobban elgondolkodik hogy kire szavazzon a kongresszusi választáson

Szekely ego
Szekely ego Giorno 2,159, 02:30

CSRF attack detected. mi a tököm ez? Irok egy csomot aztán elveszik minden és bebassza ezt.

Hun Carpathia
Hun Carpathia Giorno 2,159, 02:46

Ha sokat írsz egyszerre, az másold ki vagy mentsd le a gépre. 🙂

Nakia aka Hatbatamado
Nakia aka Hatbatamado Giorno 2,159, 18:02

jetik nem szeretik ha sokat írsz, mert akkor több adatot kell tárolni a szervereken, erre vezették ezt be, hogyha nem vagy elég leleményes, akkor újból kell írnod és az ember nagy %-a nem írja meg újból olyan hosszan -> máris spóroltak sok-sok helyet

Szekely ego
Szekely ego Giorno 2,159, 23:09

Köcsögök!!! De most már megszivták velem is, mert hűségesen copy/paste-lek 😃

Szekely ego
Szekely ego Giorno 2,159, 02:56

Ja, értem, kösz.

Cornel Klein
Cornel Klein Giorno 2,159, 03:47

A Civil szó jogvédett kéretik nem használni! Köszi. 🙂

fsb1000
fsb1000 Giorno 2,159, 08:35

Én meg az "ellenállás" szót védtem le mint villanymérnök. Úgy hogy a cikk címének első része máris törölhető.

 
Lascia il tuo commento

Cos'è questo?

Stai leggendo un articolo scritto da un cittadino di eRepublik, un coinvolgente gioco di strategia multiplayer basato su paesi della vita reale. Crea il tuo account e aiuta la tua nazione a ottenere la gloria mentre diventi un eroe di guerra, un famoso editore o un guru della finanza.