Latar Belakang on/off

Ах Тигри, Тигри! [Game Over]

49 Hari ke 2,159, 23:37 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Беше лошо ранет. Го знаеше тоа. Иако околу него беа се нашле Трте и Роберт, како и некои други понови членови на Тигрите кои не ги познаваше затоа што се поретко наминуваше во базата, тешејќи го дека ќе биде подобро, знаеше дека крајот се ближи.

В

lebih lanjut »

[Pljakot] One Man Army o/

14 Hari ke 2,003, 01:11 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Јас како редовен какач на играва, ќе си одземам од слободното време кое треба да го посветам на пишување на дипломска работа, за да издадам едно кратко соопштение во кое ќе биде содржан мојот гнев од Вашиот однос кон еМакедонија.

После 3 години во

lebih lanjut »

Help us, the poor, please.

6 Hari ke 1,985, 01:20 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Plato, please, tell us, the poor by strength and gold and factories, how the hell we should do this?

You say that sharks are circling around, but I am sure you know that 'the sharks' have 40k+

lebih lanjut »

Каде се Тигрите?

81 Hari ke 1,828, 07:31 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Напоменувам: статијава ја почнав пред повеќе од еден месец. Веќе не знам ни што идеја имав кога почнав да ја пишувам, едноставно сум изгубил секаква желба да се трудам околу играта. Неколку пати бев во дилема да ја избришам, но сепак се решив да ја д

lebih lanjut »

Why we play this game?

20 Hari ke 1,649, 02:26 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Sometimes I can read articles with this kind of Title, and how this game is over, it's all about the money, why we still play this game?

This is not why I play this game:This

lebih lanjut »