Latar Belakang on/off

ТОП 5

7 Hari ke 2,236, 08:45 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

ТОП 4

lebih lanjut »

Амбасадор во Босна и Херцеговина

3 Hari ke 2,219, 07:50 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Здраво, Македонијо. Јас сум новиот амбасадор за Босна и Херцеговина. Моментално, Босна има 1190 активни граѓани. Просечниот левел на граѓаните е 23. Има 6 региони кои се наоѓаат во УАЕ. Има 3 ресурси: риба, ориз и нафта. Минаната недела Босна и Хер

lebih lanjut »