Latar Belakang on/off

За мисијата / For mission 3/3 [eDnopmk]

27 Hari ke 2,852, 01:02 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Благодарност до сите! Имајте прекрасна саботна вечер, ве сакам сите!

Да живее МАКЕДОНИЈА!
МАКЕДОНИЈА на МАКЕДОНЦИТЕ

lebih lanjut »

За мисијата / For mission 2/3 [eDnopmk]

58 Hari ke 2,851, 01:54 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

На сите кои на предходната статија издвоивте 10 секинди ви сум бескрајно благодарен!

Ако не е проблем по 1 коментарче ви благодарам многу од напред!


Нова статија 3/3 да ја завршам и таа и да не ве замарам 😃

http://www.erepublik.com/en/

lebih lanjut »

За мисијата / For mission 1/3

52 Hari ke 2,847, 12:07 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Ако не е проблем по 1 коментарче ви благодарам многу од напред!
Втора мисија, 2/3 кој сака да помогне нека кликне на линкот 🙂

И ако можи едно извиче да направите:
http://www.erepublik.com/en/article/-for-mission-2-3-ednopmk--2550282/1/20 За м

lebih lanjut »

Мисија 25 коментари [Завршено фала на сите o/]

58 Hari ke 2,672, 08:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Поздрав дечки, кој сака нека пушти некое коментарче кој несака да е жив и здрав... 😃

За извик:

Да му помогниме на eDnopmk http://www.erepublik.com/en/article/-25-1-2506342/1/20

ВС сите!

lebih lanjut »

Dear PLATO! [TO ALL CHILEANS BE STRONG!]

32 Hari ke 2,325, 03:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Dear PLATO:

Please PAUSE ALL BATTLES AGAINST CHILE

AT LEAST DON'T START ANY NEW WAR AGAINST CHILE

RL COMES FIRST!!!!!!!

We hope all people from Latin America are OK!
Останете силни! Пред се сме луѓе па зlebih lanjut »