Latar Belakang on/off

Прва статија ... прва идеја

22 Hari ke 1,904, 17:05 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis pertempuran Analisis pertempuran

Здраво еМакедонијо, здраво еВојници ...

Откако станав еВојник досега имам прочитано многу статии од кои можеше да се научи нешто за играта, нешто да те поттикне уште повеќе да ја засакаш... Штотуку ја креирав мојата прва статија, понесен од желбат

lebih lanjut »