Latar Belakang on/off

Gazeta-Rilindja Kombetare

10 Hari ke 1,901, 13:40 Diterbitkan di Albania Albania Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Gazeta Rilindja Kombetare ka per qellim qe ti ftoj dhe ti bashkoj gjith Shqiptaret me informimet e reja.
Inspirimi per ta hapur ket gazet ka qene se kemi dashtur qe ti tregojm gjith botes se Shqiptaret kane lindur perseri dhe do i rikthejm

lebih lanjut »