Latar Belakang on/off

Tentang koran saya

Buka halaman Wiki

Official newspaper of the President of eMacedonia

[Boban_M] ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ НАП

19 Hari ke 3,310, 13:18 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikДобра ви вечер Македонци!

Нема држава во свет освен како нашата каде секој град си има некоја фешта. Празијада, питијада, компиројада, пиволенд, виноскоп,,, само да се слави нешто. Затоа и синоќ … lebih lanjut »

[Boban_M] ВТОРО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

37 Hari ke 3,308, 11:10 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikДобра ви вечер Македонци!

Пред неколку дена имавме епска авио битка, каде успешно го одвративме нападот на јужните во источна Македонија, но денес, денес битката ги урна сите рекорди на напраlebih lanjut »

[Boban_M] ПРВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

42 Hari ke 3,305, 12:53 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikНА 11 ДЕКЕМВРИ !!!

Извинете тоа беше за друга кампања 

Прв ден како претседател и каков ден! Какво огнено крштевање !

Благодарам на сите што се вклучија во денешнава војна. На сите … lebih lanjut »

Последна Претседателска [Лејди]

54 Hari ke 3,304, 14:25 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikЗдраво Македонијо!


Не дека имаше многу претседателски статии ама оваа е последна од мене.
Вториов месец малку полетаргично го терав, верувам дека сите го сетивте мојот замор.


1. Зlebih lanjut »

Второ Претседателско Обраќање

40 Hari ke 3,263, 06:20 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikДобар ден мои Македонци,


Кучињата си лаат, караванот си врви.
Не знам како поинаку да го опишам периодов…


Прво и најбитно: НАПот

Епа нема НАП. Преговаравме претходниот месе … lebih lanjut »