Latar Belakang on/off

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine.

17 Hari ke 2,199, 11:37 Diterbitkan di Albania Albania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine. Dokument i zbuluar ne arkivat e Vienes.

lebih lanjut »

Raport i punës së deritanishme të ministrave

11 Hari ke 2,158, 05:09 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikPërshëndetje. Ky është një raport i punës së deritanishme të ministrive të Qeverisë së Tetorit, 2013, e udhëhequr nga Presidenti Kthetra Alb.

Ministria e punëlebih lanjut »

[LeA] Zgjedhjet parlamentare

15 Hari ke 2,135, 15:35 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik


Qytetarë të Shqipërisë.

Për zgjedhjet per Kongres, ne si Lidhja e Arbrit, Ju paraqesim një listë kandidatësh të gërshetuar nga lojtarë të rinj e entuziast që janë të gatshëm të tregojnë … lebih lanjut »

Lidhja e Arbrit - Organizim në departamente

34 Hari ke 2,129, 09:53 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik


Shqiptar të respektuar.

Lidhja e Arbrit që prej themelimit të saj përpos Idealit që të punohet vetëm për të mirën e vendit ka pasur edhe qëllim që të jetë ndër partitë më të gjalla dhe më të … lebih lanjut »

Raport i punës së Ministrave në javën e parë

11 Hari ke 2,123, 14:41 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Të respektuar qytetar të eShqipërisë.

Në cilësinë e kryeministrit po ju informoj me punën që ministritë përkatëse kanë bërë gjatë kësaj jave. Kryesisht ministritë kanë qenë mjaft aktive me konsolidim të stafit dhe analiza të situatave nga fillimi,

lebih lanjut »