Latar Belakang on/off

11-ти октомври ден на Македонското востание

22 Hari ke 3,248, 05:48 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

После 659 дена строг пост пишувам статија, а поводот поради што се одлучив да се омрсам е денешниот празник.

Република Македонија денеска одбележува 75 години од почетокот на антифашистичкото востание и народноослободителната војна.

На 11 Октом

lebih lanjut »

ЗОШТО НЕ ГО ПОЧИТУВАМЕ СВОЕТО ?!

34 Hari ke 2,589, 10:06 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Испровоциран од многу играчи на еРепублик кој што на срби, хрвати, босанци, црногорци, и други народи им пишуваат на нивен јазик,а тие не ни помислуваат да пишат на Македоски.
ДОБРО БРЕ кој К*Р пишувате на тие јазици зошто другите не пишуваат на Мак

lebih lanjut »

Нови мисии ден 2537 - 14 New Halloween Temporary Missions [MACEDONP4]

21 Hari ke 2,537, 05:41 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik
lebih lanjut »

25 КОМЕНТАРИ !!!

37 Hari ke 2,469, 02:34 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

ПРЕТПЛАТЕТЕСЕ НА ВЕСНИКОТ АКО НЕ ВЕ МРЗИ !!!!!!!!!!!!

lebih lanjut »

25 КОМЕНТАРИ !!!

29 Hari ke 2,467, 15:22 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Субнете ми го весникот ако не ве мрзи о7

lebih lanjut »