Latar Belakang on/off

KLA - our pride

7 Hari ke 3,358, 09:11 Diterbitkan di Albania Albania Analisis pertempuran Analisis pertempuran

KOSOVO LIBERATION ARMY
War of KOSOVO for freedom[IMG]http://i66.tinypic.com/2qc012e.[/img] … lebih lanjut »

Chat-i i eShqiperis

6 Hari ke 3,292, 12:25 Diterbitkan di Albania Albania Perintah perang Perintah perang

Pershendetje vllazen shqiptar , duke e pa te nevojshme bashkpuniminin mes nesh (që është mëse i nevojshem) vendosa me e hap një CHAT , ku mund të jemi më aktiv dhe më të organizuar o/Për të hyrë në chat klikoni linkun : … lebih lanjut »

Balli Kombëtar!

11 Hari ke 3,275, 09:59 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Të nderuar vllazën Shqyptar!

Kam nderin dhe knaqësin të ju njoftoj për krijimin e partis "Balli Kombëtar" - e cila do ta ketë qëllimin e njejtë si në jetën reale bashkimin e trojeve shqiptare, duke shikuar rrethanat dhe lebih lanjut »

O e bukura 'MORE'

4 Hari ke 3,263, 08:52 Diterbitkan di Albania Albania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

'Moj e bukura More
si të lash
e më ngë të pash
Si të lash,si të lash
siç të gjeta ngë të lash
Atje kam unë zotin At
atje kam unë zonjën Mëmë
atje kam dhe tim vëlla
gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar nën dhe
lebih lanjut »

Dokument serb i vitit 1912!

15 Hari ke 3,137, 14:47 Diterbitkan di Albania Albania Analisis pertempuran Analisis pertempuran

“Sa aktuale kjo!!!

 
Nga historia duhet të mësojmë! Kjo është para 104 vjetëve , por nuk don të thotë se nuk ka ende veprime të tilla!?


Shikoni direktivat serbe për punën e tyre me shqiptarët në vitin 1912 në prag të luftërave … lebih lanjut »