Latar Belakang on/off

Воени случувања во Македонија и излез од кризата

5 Hari ke 1,257, 10:04 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis pertempuran Analisis pertempuran

Здраво Македонци
Значи како што гласи насловот,во оваа статија ке напишам нешто за последните
и акутелни воени случувања во Македонија и нашите сојузници.
Прво ке почнам со сојузниците.

[img]http://www.erepublik.com/images/flags/XL/[/img] … lebih lanjut »

[VOTE]The Best[VOTE]

4 Hari ke 1,238, 09:47 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Hello everyone
Go to www.erepublik.com
What will you see?


One picture=1000 words

You say Bulgaria,I say Macedonia!
You say Croatia,I lebih lanjut »

Кај е Бугарија бе?!

9 Hari ke 1,238, 04:16 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Здраво на сите Македонци
Денес се вклучувам на ерепублик и што да видам,оригиналните територии на Бугарија ги нема на мапата.
Само една работа не ми е јасна,зошто пред да почне операцијата против нив од страна на македонија,србија,lebih lanjut »

еМакедонија во офанзива!

3 Hari ke 1,217, 14:28 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Здраво еМакедонијо

Со прогласувањето на Италија за природен непријател ја почнавме офанзивата на запад.Се бориме против статистички послаб противник од нас,иако многу постар во еСветот.Тие имаат силни сојузници и најверојатно ке бараат помо … lebih lanjut »

Војни Чин

7 Hari ke 1,206, 02:48 Diterbitkan di Serbia Serbia

Здраво,
У овом чланку ћу писати све војне чинове у игри.

-Recruit-Rank points to next lvl:10


lebih lanjut »