Latar Belakang on/off

.::: IS THIS FAIR :::.

5 Hari ke 1,368, 12:18 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Hello everyone
I'm gonna show you 2 pictures


and

http://www.pic.mk/images/2365.png=


So you tell me,
IS THIS
lebih lanjut »

LOL

11 Hari ke 1,366, 12:35 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Стајте еден суб да го ебам 😃
lebih lanjut »

Macedonia

2 Hari ke 1,302, 14:11 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis pertempuran Analisis pertempuran

No words can explain the fail they made,and no words can explain the success we made.

Nothing more to say..
That's all folks.

HAIL MACEDONIA
HAIL ALLIESlebih lanjut »

[COMICS]Romper/ScymeX[COMICS]

5 Hari ke 1,282, 13:40 Diterbitkan di Serbia Serbia Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Здаво
Инспириран од последните случуања во врска со македонскиот херој ScymeX,еве
и јас направив еден стрип,не толку атрактивен ама јасно ја опишува
ситуацијата и ВИСТИНАТА.

http://www.pic. … lebih lanjut »

Воени случувања во Македонија и во сојузот ONE

4 Hari ke 1,282, 12:22 Diterbitkan di Serbia Serbia Analisis pertempuran Analisis pertempuran

Здраво
Во оваа статија ке пишувам за последните воени случувања во Македонија.
Како што сите знаеме Италија ја прогласи Хрватска за природен непријател.
Со тоа тие бараат нов спасител на нивната држава,бидејќи првиот спасител,
Грција,кои с … lebih lanjut »