Latar Belakang on/off

[МзО] Наредби за ден 4,372

2 Hari ke 4,372, 05:19 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Perintah perang Perintah perangДобар ден Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема да еlebih lanjut »

[МзО] Наредби за ден 4,356

4 Hari ke 4,356, 04:28 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Perintah perang Perintah perangДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даlebih lanjut »

Наредби за ден 4,355

15 Hari ke 4,347, 12:58 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis pertempuran Analisis pertempuranДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даlebih lanjut »

Неделно МОД известување

8 Hari ke 3,900, 12:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Perintah perang Perintah perang
Добра вечер Макед … lebih lanjut »

[МоД] СИТЕ ВО КОЛОРАДО !!!

7 Hari ke 3,879, 18:07 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Perintah perang Perintah perang
Добро утро Македо … lebih lanjut »