Latar Belakang on/off

Join the new world

 

Ziua Libertatii.21 de ani de la destramarea URSS

Hari ke 1,845, 13:16 Diterbitkan di Romania Australia oleh Garri cel Milostiv

Astazi se implinesc 21 de ani de la semnarea actului care a dus la destramarea Uniunii Sovietice si cu aceasta ocazie îi felicit pe toti romanii de pretutinderi si in general,pe toata lumea ,cu prilejul caderii unui imperiu socialist ce avea ca principii la baza statului ,teroarea si frica ,si as numi aceasta uniune ruso-sovietica astfel:"Închisoarea Popoarelor".


[img][/img]

Dupa 70 de ani de existenta ,Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste a disparut de pe harta lumii.Inceputul destramarii Uniunii Sovietice a venit dupa mai multe luni de deteriorare a situatiei in unele republici sovietice.Un puci(protest) esuat si declaratiile de independenta au dus la semnarea actului de deces al celei mai mari constructii geo-politice.

Tot pe 8 decembrie 1991 ,drapelul rosu cu secera si ciocanu a fost retras de la Kremlin.Cu citva zile mai tirziu, liderul de la Moscova,Mihail Garbaciov si-a dat demisia.Destramarea Uniunii Sovietice a insemnat ,de altfel,si sfirsitul razboiului rece intre URSS si SUA.
[img][/img]

Existenta acestui imperiu de teroare a patat istoria neamului nostru romanesc,de exemplu, prin pactul "MOLOTOV-RIBBERNTROP" ce prevedea, rapirea Basarabiei si nordul Bucovinei de la patria mama, ceea ce cu siguranta Romania nu va uita niciodata.

 

Komentar

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Hari ke 1,845, 22:36

culmea e ca acum in rp moldova sunt mai multi nostalgici decat in intreaga rusie!

Garri cel Milostiv
Garri cel Milostiv Hari ke 1,846, 01:59

Jean Luck Picard1:Acele persoane care inca duc dorul de fosta URSS sunt oamenii instariti si minoritatea rusa care in fine constituie doar 30% din populatie,dar, in Rusia mai mult de jumatate .

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Hari ke 1,846, 07:12

ee! am plusat si eu !
dar cam multi rusofoni totusi !

Andone Dragos
Andone Dragos Hari ke 1,846, 11:52

ar trebui sa facem o alianta intre Romania si Rep. Moldova (in acest joc ma refer)

Andone Dragos
Andone Dragos Hari ke 1,846, 11:53

in general, rusofonii din Moldova trebuie sa fie exterminati!

Andone Dragos
Andone Dragos Hari ke 1,847, 12:39

prin link-ul de mai sus vedem ca nu toti romanii din Basarabia au cazut in mrejele satanei ruse

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.