Latar Belakang on/off

Join the new world

 

Fighting against the Polish, and only against the Polish...

Hari ke 1,827, 07:47 Diterbitkan di Netherlands Belanda oleh james janeway

Last few days i only fight to te Polish. And i have the intention to do that in future too. Because in my opinion the Polish empire is a treatment for Europe.
They are too strong. Time is over that French, Germans and Dutch fighters hit themselves..
Al people of europe should fight against the same enemy. In that way, there is a possibility to defeat the Polish. I am sure of that.


Nederland:
De laatste tijd vecht ik alleen nog maar tegen de Polen. And ik ben van plan om dat te bijven doen. Dat, omdat ik van mening ben dat het Poolse rijk een bedreiging voor heel Europa vormt.
Polen is te sterk. De tijd is voorbij (of zou dat moeten zijn) dat Fransen, Duitsers en Nederlanders tegen elkaar vechten.
Iedereen in Europa zou tegen dezelfde vijand moeten vechten. Op die manier is er een kans om de Polen te verslaan. Daar geloof ik in...

JAMES JANEWAY.

 

Komentar

2.D.G
2.D.G Hari ke 1,827, 09:45

Allemaal treaty's, 't zal moeilijk zijn om te zorgen dat iedereen tegelijkertijd er tegenop gaat, en daar bovenop komt nog, als 't niet lukt dan zullen al die landen gewiped worden, waar dus groot gevaar voor polen in ligt.

M. de Ruyter
M. de Ruyter Hari ke 1,827, 19:14

I agree. Met veel moeite kunnen we ze terugdringen, maar we moeten het dan ook zo zien te houden. That's the hardest part. Fiet is dat zo'n beetje iedereen ze haat. 😉 maar tegelijkertijd er bang voor zijn. 😛 vooral om bonussen te verliezen. 🙁

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.