Latar Belakang on/off

Join the new world

 

eTenis

Hari ke 1,877, 06:21 Diterbitkan di Serbia Serbia oleh steVVEGI

Posle fudbala, košarke i boksa, naš časopis će direktno nakuckavati i teniski meč. Dakle, kako oni igraju, tako mi čukamo u tastaturu i tekstualno vam prenosimo, takoreći direktno, zbivanja na terenu.

Danas ćemo imati prilike da vam prenosimo teniski meč između opozicije "Zajedno SPL" kojoj će se suprostaviti opozicija "UeSSSS" (ne, nije Gambino 4 S). Sudiće renomirane sudije iz pozicije, Desert, Brdar, Vladislav, Miljana i gorepomenuta Gambino.

Mužjak - ženka singl

U mužjak - ženka singlu će nastupiti, za Zajedno SPL Unihorn, a za UeSSSS Simonović i koliko mogu da primetim, među njima postoji nekakva netrpeljivost... Unihorn se sprema da servira, ali nekako sa gađenjem, dok Simonović bezazleno gleda ka tribinama sa kojih mu članovi tima dobacuju "Vidiš da te mrzi! Samo opušteno, ako izgubiš, mi ćemo da napišemo da te mrzi!!!"
Unihorn baca lopticu u vazduh, sa namerom da servira, ali... Ne, nije opaučila po loptici... Zaplakala je... Simonović preskače mrežu, trči ka njoj... Kakav poljubac!! Strast izbija iz svake pore ova dva negdašnja protivnika, a danas ljubavnika... Meč se neće odigrati, biće proglašen nerešenim, ali je moj, a i opšti utisak, da će posle ovog meča Simonović biti taj koji će poentirati...

Mešoviti dubl

Za UeSSSS nastupaju Oriana i Zadnji vezni, dok će Zajdno SPL predstavljati Miljca i Sumnjivo lice. Oriana se sprema da servira, ali, samo trenutak... Sumnjivo lice iznebuha prelazi na njihovu stranu terena, tako da ćemo sada gledati meč u kojem će troje igrati protiv jedne!!!
...
Posle velike borbe, Miljica nije uspela, poražena je od trojnog miksa sa 2:1, po setovima 0:6, 7:6(11:9), 7:6(14:12). UeSSSS vodi sa 1,5:0,5.

Muški singl

Na žalost, po standardima DSS, ni jedna, a ni druga opozicija nemaju dostojnog člana ekipe koji bi mogao da predstavlja muški rod, te se ovaj meč neće igrati. Doduše, GSU je uneo žalbu, smatrajući da obe opozicije imaju sasvim pristojne muške primerke, ali sudija ovog meča, Vladislav, je ostao dosledan svom kriterijumu, te se muški singl neće bodovati. Rezultat ostaje nepromenjen, 1,5:0,5.
Takođe, zbog istog razloga neće se igrati ni meč u muškom dublu.

Ženski singl

Pošto je Oriana umorna od prethodnog meča u kojem je, uz pomoć Sumnjivog i Zadnjeg veznog, bila bolja od Miljice, za UeSSSS će nastupati... samo trenutak... Na žalost, kako smo načuli, UeSSSS je poslednje ženske predstavnike ostavila za ženski dubl, tako da neće ni izlaziti na teren. Zbog ovoga se pobeda dodeljuje ekipi Zajedno SPL, koja je ovim bodom uspela da izjednači rezultat na 1,5:1,5.

Ženski dubl

I meč odluke, meč kojim će se rešiti večita dilema, a to je, koja će od ove dve opozicije zanavek ostati uskraćena za salataru, koja, skoro po pravilu, uglavnom pripadne ekipi Traktoristi - Ajvar. Za Zajedno SPL nastupaju Danijela 89 i Zlatana Leksić, dok će za UeSSSS nastupati, samo momenat da vidim... i, da, kao što se i očekivalo, za UeSSSS u ženskom dublu nastupaju Gidra i Pure! Orupcija oduševljenja među opozicijom UeSSSSS, jer očekuju siguran bod u ovom meču, bod koji će ih dovesti do konačne pobede.
Meč je počeo, igra se rasplamasava, svaka ekipa drži svoj servis, čak se ni ne nazire mogućnost brejka, a onda je, na Puretov servis, Danijela polomila reket, te je počela da vraća loptice... aj da kažemo - dušom i od tog časa je sve izgledalo drugačije... Meč se završava pobedom Zlatane i Danijele rezultatom 7:5, 6:0, što ekipi Zajedno SPL donosi konačnu pobedu!!! Strahninjić plače od sreće, plaču i učesnice poraženog dubla, doduše od tuge, ali... samo trenutak, Pakija ulaže žalbu kod Deserta koji je sudio ovaj meč. Ceo UeSSSS se okupio oko Deserta i preklinju ga da se meč poništi... Po ko zna koji put UeSSSS zavisi od toga šta će Desert odlučiti... A on odlučuje da Danijela nije igrala sa standardonom opremom, tj, kako stoji u obaveštenju, prevelika joj je duša, te da bi odluka bila drugačija da je, npr, Miljica igrala dušom, ali ovako, zahvaljujući Desertovoj odluci, UeSSSS ostaje neporažen. Novi meč se neće igrati, jer je Desert odneo loptice sa sobom, kako kaže, samo nešto da proveri, te je zvanični, a i krajnji rezultat ovog meča 1,5:1,5. Pobednik je, a ko drugi, nego pozicija okupljena oko Traktorista Ajvar...

 

Komentar

hobbi
hobbi Hari ke 1,877, 06:23

Ijaoooooooooo prviiiiiiiii 😛

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Hari ke 1,877, 06:35

pobeda \o/

mcmoox
mcmoox Hari ke 1,877, 06:36

MCMOOX je bio ovde!!!!

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Hari ke 1,877, 06:37

Читав чланак чекам када ћеш наисати да је Дезерт покрао лоптице, него могло је ово све и краће, само Дезерта пребациш на први меч и решено, нема лоптица - нема турнира.

Интересује ме да ли сам добио дневницу?

zlatanaleksic
zlatanaleksic Hari ke 1,877, 06:40

Vladislave ja jos cekam honorar za prevod pesme!!! :😁

Zanimljiva poenta teksta, ne ljutim se sto si me meto u zenski dubl al Zajedno ima mnogo cura mogao si neku od njih da stavis u clanak, pusti mene i ostale matore prezvakane dangube meci svezu krv da se za njih malo cuje. :😁

SajIer
SajIer Hari ke 1,877, 06:46

Ja sam bio pre MCMOOXa al mi nestalo tinte za mur :😁

VOODOO ePOPEYE
VOODOO ePOPEYE Hari ke 1,877, 06:47

I sad da neko kaze da desert nema loptice ili sto bi braca inglandezi rekli "balls"!

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Hari ke 1,877, 06:47

Da, slažem se sa Zlatanom, mani nas, naše je prošlo! A i ja sam eCrnogorac tako da sam samo navijao za UeSSSS, notorna je laž da sam bio i učesnik meča, to te Vegiša neko izlagao : ))))

serbiankid
serbiankid Hari ke 1,877, 06:51

У месо : )

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Hari ke 1,877, 07:23

v+s

MacakMiki
MacakMiki Hari ke 1,877, 08:15

Dobar tekst! : )

Depak Chopra
Depak Chopra Hari ke 1,877, 08:27

kakvu ti mastu imas O.O o/

Brdar Dragan
Brdar Dragan Hari ke 1,877, 08:35

za UeSSSS u ženskom dublu nastupaju Gidra i Pure!

e tu mi je ispala skoro puna soljica kafe direkt na tastaturu.
sad imam novu tastaturu.

xD

Rastko1991
Rastko1991 Hari ke 1,877, 08:35

Gavrilo 5
Gavrilo 5 Hari ke 1,877, 08:52

o7

The Milliner
The Milliner Hari ke 1,877, 08:53

eTička

nikol000
nikol000 Hari ke 1,877, 10:14

Sledeci tekst

eCovece eNe eLjuti se

momars
momars Hari ke 1,877, 11:22

😃

The Other One
The Other One Hari ke 1,877, 11:44

xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,877, 12:15

Ево, тек сад сам успео да обришем сузе радоснице : Р Признајем да је меч био тежак, нарочито сам страховао за резултат када су на ред дошли женски дублови, али сам потајно веровао да ће добра Данијелина душа пресудити, и испоставило се да сам био у праву!

Milan Milankovic
Milan Milankovic Hari ke 1,877, 16:06

Sumnjivi je idealna maskota za ove sportske dogadjaje.

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Hari ke 1,877, 16:17

eto sad odustali od ženskog singla i ja ostado bez honorara za pošteno suđenje i nepristrasnost. UA UeSSSS

boki trinaest
boki trinaest Hari ke 1,877, 18:08

gospodin prepametni i svepametni bledo kopira gospodina Waymana

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.