Latar Belakang on/off

Join the new world

 

Despre candidatii la CP-plusuri si minusuri

Hari ke 1,902, 05:19 Diterbitkan di Romania Rumania oleh Colonel Jack ONeal

Se apropie alegerile pentru CP. O lupta politica lunara intre doua tabere,doua aliante politice:TMP-eLAM-Cruciatii si Templierii-Brainstorming-Liberali.

Un nou candidat pare ca-si face o intrare in forta(forta medie dupa mine) din partea cu Templierii-Brain-PL si tin sa-i urez bun venit si success Mermaid Princess.

In tabara cealalta,dupa o schimbare de ultim moment il avem tot pe Valahian,actualul CP.

Oricare va iesi CP,nu are deloc o viata usoara. Amandoi trebuie sa repare ce a fost stricat,sa unifice alegatorii,sa faca bine ca sa nu fie rau si sa impace pe toata lumea luand masuri benefice pentru eRomania.

Mermaid Princess-jucatoare veche,cu experienta si multa minte(de bine sau de rau nu e proasta deloc) daca va castiga alegerile va prelua o tara momentan fara congress si dezbinata de valahieni si anti-valahieni. Unii o acuza ca ar vrea sa transforme eRomania in sluga EDEN-ului pentru ca face parte din UM-ul ce avea DO sa ajute Turcia in ziua in care noi am atacat Rusia. Totusi,e bine de stiut ca nu toti romanii din acel UM au fost deacord cu DO-ul pus de alpho,nu de ea si cred ca eRomania are nevoie acum de un diplomat care sa refaca credibilitatea eRomaniei si sa repare relatiile internationale,stricate de unii sau altii in trecut. Cred ca ar merita sa-i acordam o sansa,atata timp cat nu devenim obedienti fata de EDEN.
Pe de alta parte am observat din presa ca unii jucatori sunt nemultumiti si au indoieli fata de nominalizarea lui matracuca(pe bune,e fata sau baiat??) pentru postul de guvernator BNR. De ce? Unii jucator spun ca ar fi fost mana in mana cu cel ce a devalizat BNR-ul si anume hitman si ca ar fi sustinut ca a facut un lucru bun ca a facut ce a facut(si daca da,are dreptate,erau prea multi bani,i-a luat ca sa nu devenim lenesi si sa ni se urce la cap). Nu stiu cand a spus,daca a spus. Cert este ca Mermaid nu prea vrea sa dea declaratii cu privire la aceasta nominalizare. Si nu pentru opozitie,ci pentru alegatorii care momentan nu fac sau nu vor sa faca parte dintr-un partid. Sa vina sa zica "aia mint,e baiat bun,n-o sa faca nimic rau". Nu pentru troli si sa nu fi explicat doar colegilor din alianta,sa stie toata lumea,sa raspunda la intrebarile alegatorilor ca asa e bine.

Valahian-ce mai e de spus despre el? Multe acuze,multe polemici de ambele parti. Omul acesta este un leu. Problema e ca este "prea leu". Dupa mine,nu este un diplomat prea bun. Pe plan militar a alungat monotonia si ne-a oferit zilnic batalii. O sabie cu doua taisuri,deoarece un razboi se duce si pe plan diplomatic,nu numai cu tancuri. Si lipsa de diplomatie ne-a costat(parerea mea...si a altora). Ma indoiesc ca Valahian poate restabili relatiile cu tarile care ne-au fost candva prietene si restaura credibilitatea eRomaniei,din moment ce el insusi apparent si-a pierdut credibilitatea in fata liderilor politici din celelalte tari. Mult success oricum sa speram ca a invatat din greseli atat el,cat si ceilalti politicieni si daca va mai lua un mandat ii urez si lui toate cele bune,bafta si BULAN!

AM uitat pe cineva? Cum am putut sa uitam de iAntonio,candidat din partea Matza. Nu-I cunosc prea bine trecutul,dar daca Templierii il critica,inseamna ca e si el un candidat pe masura celor doi de mai sus. Om cu viziune,baiat bun. Totusi,cu PP-ul matzelor sustinand candidatura lui Valahian nu stiu ce se poate intampla. TMP-Cruciada-eLAM ar trebui sa fie pe aceeasi lungime de unda,nu sa se imparta daca vor sa aibe vreo sansa impotriva lui Mermaid Princess

Cam asa sta treaba intre cei doi candidati,cu plusuri si minusuri,bune si rele. Acum ma astept sa imi iau injuraturi si sa fiu trollat de ambele tabere ca m-am cam luat de amandoi=))))

 

Komentar

JaGaSs
JaGaSs Hari ke 1,902, 05:43

Yakuzini a facut ceea ce a facut de capul lui , fara sa asculte de parerea celorlalti din TMP , motiv pentru care a fost banat aseara pe chatul partidului sau , candidatul TMP+Cruciada va fi iAntonio

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Hari ke 1,902, 05:53

bă tu vorbesti serios?!)jagass)

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Hari ke 1,902, 05:55

colonele! treci pe la registratura si predă tresele!

FreeGigi
FreeGigi Hari ke 1,902, 07:46

Freegigi CP

totMarius
totMarius Hari ke 1,902, 12:00

yo... cp in serbia

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Hari ke 1,902, 13:00

La naiba! cam putini comentatori ! Nu e bine domnu *chestor*.

fipil10MKD Hari ke 1,903, 03:56

Komentar dihapus

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Hari ke 1,903, 04:55

Colonele și tu faci parte din echipa lui iAntonio! Succes.

orffan
orffan Hari ke 1,903, 07:01

Bun articol

zmeuNY
zmeuNY Hari ke 1,903, 10:05

iAntonio e baiat foarte bun : ))))

a dat din coate foarte mult sa faca loc la ceilalti din grupul lui. Nu a mai contat ca a defecat in drum de fiecare data, sau ca intotdeauna raspandeste zvonuri false despre orice adversar politic

Se integreaza bine la Cruciati, e acelasi stil.
Doar nu va asteptati sa accepte persoane mai sincere, cum e TheYakuzini. Au crezut ca il pot folosi ca pe unealta, iar Yakuzini le-a trantit-o exact in moalele capului. bhwhwhwhahah.
Acum e jale si plansete, cum de au pus ei la conducere unul ca TheYakuzini care parea fraier si usor de manipulat, dar are si ideile lui si le-a aplicat exact cand era lumea mai draga??

lol, ai grija TheYakuzini, ca acum vor veni dupa tine, dupa Unitatea Militara, dupa mama ta, referralul tau, si nasii de botez, ca sa faca dreptate. Cum ai putut sa nu faci ce ti-au "sugerat" ei ? LOLZ

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Hari ke 1,903, 10:52

Da,zmeule. Cum nici tu nu luai arme de la stat,le dadeai la UM-ul tau si dadeai ZERO damage,apoi urlai ca nu se da echipare. Esti cel mai mincinos om din joc si cel mai ipocrit.

zmeuNY
zmeuNY Hari ke 1,903, 19:00

ce faceam eu ?
hahaha.
iAntonio, ionutzd, tu esti?

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.