Latar Belakang on/off

Join the new world

 

Bafta!

Hari ke 1,845, 22:37 Diterbitkan di Romania Rumania oleh Vic of Thor

E unul dintre cele mai promitatoare inceputuri de mandat pe care le-am prins in jocul asta. Singurul lucru pe care eu il cer conducerii este o comunicare cat mai intensa cu publicul iar acest lucru pare ca va avea loc.
Ministerul Media, ziarul presedintelui, Monitorul oficial, toate acestea sunt mijloace prin care cei de sus promit ca ne vor tine la curent cu mersul treburilor.
Sper sa-si tina promisiunea si sa fie asa. Inceputuri promitatoare au mai fost insa marea majoritate s-au terminat in esecuri lamentabile. E de remarcat totusi ca precedentele cazuri pozitive s-au desfasurat tot pe guvernari eLAM, lucru care ma face sa am sperante. Nu sunt un fan al lor (fiind un antilegionar in viata reala nici n-as avea cum) insa ii respect si ii apreciez pentru faptul ca presedintii propusi de acest partid stiu cat de importanta este interactiunea cu jucatorii, indiferent cat de neplacuta poate deveni in anumite momente.
Mai e insa mult pana departe si depinde numai de ei sa-si respecte promisiunile.

 

Komentar

notterosa
notterosa Hari ke 1,845, 22:43

: ) buna dimineata!

Vic of Thor
Vic of Thor Hari ke 1,845, 22:45

Neata si tie! : )
Ma bucur ca ai revenit, nu am mai citit nimic de la tine de ceva vreme...

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Hari ke 1,845, 22:52

si eu sunt de parere ca trebuie multa comunicare chiar daca sistemul de joc si specificul site-ului e facut pentru oameni solitari si disparati bazat pe frustrarea oamenilor.

alyn888
alyn888 Hari ke 1,846, 23:19

dupa ce vei afla detaliile nu ti se va mai parea un inceput promitator,probabil va veni un comunicat dupa ce trece legea:)

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.