Latar Belakang on/off

Join the new world

 

Acest lucru trebuie spus

Hari ke 1,912, 04:29 Diterbitkan di Romania Rumania oleh Luis Elvis

_______________________________________________________________
Acest lucru trebuie spus chiar daca nu coincide cu jocul
_______________________________________________________________

Poporul roman este un popor fara initiativa. Ne plangem de clasa politica intruna, dar nu facem nimic impotriva ei. Sunt absolut sigur ca multi dintre cei care joaca eRepublik (cetateni cu drept de vot) au votat cu USL. Astfel, nu facem decat sa ne adancim in mocirla. E adevarat, jivinele securiste ne-au inghitit cu totul revolutia.

Dar asta nu inseamna ca nu putem face nimic, ca trebuie sa stam cu mainile in san sa asteptam vremuri mai bune. Cea mai buna metoda ar fi sa votam un partid politic care sa nu fi fost deloc la guvernare in ultimii ani. Multi nu vor sa auda de politica RL in eRepublik, insa ei habarnuau ca lipsa lor de implicare duce la pierzanie. Daca ne-am pune serios pe treaba, daca am sacrifica minute de-ale noastre la proteste, situatia noastra ar fi mult mai buna.

________________________________________________________________

Hogy tudok békésen e-meghalni.

 

Komentar

Rebv4rw
Rebv4rw Hari ke 1,912, 08:59

o7

sf petru II
sf petru II Hari ke 1,912, 12:32

Numi place cum ai încheiat articolul, totuşi.

2503830
2503830 Hari ke 1,912, 15:06

Si ce partid "care n-a mai fost la guvernare" propui tu?

PaulTC
PaulTC Hari ke 1,912, 19:58

Eu zic sa se voteze omul, nu partidul.

Luis Elvis
Luis Elvis Hari ke 1,913, 08:07

Este ceva foarte greu pentru societatea romaneasca sa voteze in functie de om. Intelectuali in Parlament ar fi ceva

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Hari ke 1,912, 22:54

Ceea ce contează Luis este că suntem români iar asta trebuie să ne facă politic responsabili. Culoare politică este doar o simplă opțiune ce trebuie tratată cu respect sau în cel mai rău caz cu toleranță. Eu sunt liberal, am și o funcție de conducere în cadrul PNL în RL, ce-ar trebui să fac acum că văd îndemnul tău ?! să încep să mă cert cu tine ? No fratelo ... te respect!

Luis Elvis
Luis Elvis Hari ke 1,913, 03:22

Uite eu am fost acuzat de Adiemus ca as fi membru al Fortei Civice pentru ca le purtam sigla pe forum. Atunci as mai fi scris articolul asta daca eram membru Forta Civica, ca ei au personalitati traseiste invechite, ca MRU, Pirpiliu si chiar fosti ministrii

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Hari ke 1,913, 03:33

Nu poți să te simți acuzat că îți exprimi opțiunea politică, atâta timp cât ea este clara și nu este ascunsă. Și daca ești membru FC, asta e ... n-are nici o importanță. Oricum am înteles târziu că nu toți membrii PL din eRepublik sunt și liberali în RL. La mine e un caz logic 😃 că d-asta m-am înscris in PL.

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Hari ke 1,913, 00:06

eu n-am votat cu usl-ul ! am votat cu PRM-ul.
Chiar daca si Vadim , Funar, Ilascu au mentalitati comuniste sau invechite tot sunt mai inteligenti decat altii.

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.