Latar Belakang on/off

Join the new world

 

[Simonovic94] Kандидатура за председника еСрбије, састав Владе

Hari ke 1,871, 10:41 Diterbitkan di Serbia Serbia oleh Simonovic94


Поштовани грађани обраћам вам се као кандидат за председника еСрбије.

У прошлом чланку моје кандидатуре рекао сам да ћу у наредном написати имена људи који ће обављати посao по министaрствима. Уједно ћемо се подсетити који је план за свако министaрство појединачно а испод сваког ће се налазити и имена људи који ће ту радити.

Па, кренимо од почетка.Потпредседник:

Једна од такође веома битних функција, човек за кога сам се одлучио је онај у кога имам доста поверења, са њим сам у контакту преко годину и по дана, заједно радимо и увек долазимо до заједничког решења најбољег за све. Политиком се бави доста дуго тако да му је све ово познато и превише, због свега тога одлучио сам да мој саветник, односно потпреседник, буде Momars.Министарство одбране:

Ратовање је нешто што може да донесе велику радост за све оне који ударају или су ударали а онда само гледају, или онај глупи осећај пораза. МO има огормну улогу у томе. Управо из тих разлога тим који ће се налазити ту сносиће велику одговорност за оно што нам се дешава на фронтовима.

еСрбија је јака држава која начини велику дневну штету у ратовима али уколико је она просута свуда по мало ми нећемо и не можемо направити ништа. Због тога контролисање те снаге у сваком тренутку је важна ствар која одлучује сваки поен у битци и о томе да ли је добијамо или не. Ту нема места грешкама, све мора да се ради перфектно и промишњено. Тим од кога то зависи не може направити такве грешке јер ће га чинити људи који имају искуства.

Формула за рефунд ће остати таква каква се и сада примењује, уколико дође до обостраног незадовољства том формулом оформићу тим људи који ће прво саслушати проблем, предлоге уколико их неко има, ако их нема направиће се и предложи а затим преправкама доћи до прихватљивог решења за све.
Увешће се обавеза да чланци МO-а буду рекламирани на свим каналима јединица како би се гласало за чланак.

Оно чега неће бити је монотоност у ратовима, неће бити све једни исти напади једни исти устанци, сви ми вапимо за неким акцијама, неким добрим и квалитетним биткама и неким крајевима у којима нисмо били ко зна од када или никада. Спремите се за такве акције јер ће их сигурно бити, спремите се за незаборавно зимовање у неким далеким земљама.

Tим министарства одбране чиниће следћи играчи:
Alex.L, AlexxxZR, Chappy 88, Srbin1, leop, Nemke BG, Konstruktivac, LavrDus, MIXsrb1, n3mesisМинистаство за спољнополитичке односе:

Знамо у кваквом се стању сада налазимо када је у питању савез и однос са савезницима. Људи у МCП тиму ће радити као један, дипломатија са савезничким земљама се свакако мора појачати а проблеме које као држава имамо, а у питању су спољнополитичке ствари, се морају изнети пред савез. Савез је онај који мора да складно реагује за добробит свих чланица савеза, да се на тај начин реши одређени проблем а опет да сви буду задовољни начином на који се тај проблем решава.
Разговори морају непрестало да теку јер и време непрестало тече а ствари се мењају са временом.
Стварање или ојачавање пријатељских односа између држава је оно ка чему треба да се тежи а поред наших дипломата, људи у МСП тиму.
Оно што је такође сигурно је да ћу радити максимално за савез али никада нећу допустити да еСрбија буде играчка у рукама других држава као и то да се туђи интересе остварују преко наших.

Наши МСП људи ће такође имати одличну комуникацију и са нашим амабсадорима тако да неће бити пропуста нити се било шта доносити на својевољну руку амбасадора без претходен консутације са мофама.
Направила би се анкета са пријавама за место амабсадора а они који буду и званићно на тим позицијама биће обавештени а њихова имена ће се наћи у МоФа новинама.

Амбасадори могу да играју важну улогу у односу са појединачном земљом, изношење ствари и тренутне ситуације у тој држави где постоје амбасадори не могу имати негативан ефекат, баш напротив, а уколико се тај проблем јавља само на релацији између те две државе треба да се покуша да се тај проблем реши уколуко има предлога за једно такво решење.


Тим министарства за спољнополитичке односе чиниће следећи играчи:
Sever Vetrovnik, Robert E.Lee 1861, Vojvoda Prijezda, Don Lex, Тakimanija и mikko.Министарство образовања:

Од малих ногу, од привих дана играња ове игре нови играчи су збуњени јер не знају како ово све функционише. МОС тим ће имати главни задатак а то је да се реши тај проблем са новим играчима, односно другим речима треба да се појасни сваки део ове игре на такав начин да ће то ебебама бити јасно. Туторијали су оно један део преко чега би се то изводило што текстом што сликама у циљу што бољег збижавања.
МоС тим ће представљати људи ,поред искуства у игри и познавања механизма игре и модула, са великим стрпљењем јер на сва питања ебеба треба одоговорити јасно и што квалитетније.

Малочас сам рекао један део и нагласио туторијале, сада кажем други део а нагласићу менторе. Ментори су они који се могу везати за одређене ебебе и помагати им у сваком тренутку и то би ишло све до оног дела где ебеба као самостали играч мора да донесе одлуку на своју руку, дакле ментори не смеју наметати било какве ставове а сматрам да прића о политичким партијама и терање или наговарање да се учлане у било коју је нешто недопустиво и управо из тог разлога тога неће бити.

Оно чега ће бити је база менотра где свака ебеба може да се одлули за некога уколико то жели. Менторе могу предлагати људи у МоС тиму и наравно биће то све пропраћено и кроз одређене чланке оних људи чији је то посао али о томе нешто касније.

Поред тога што могу да се изаберу ментори бебе ће такође моћи да сугеришу или искритикују неког од ментора уколико сматрају да је учинио нешто а није требао. На основу критике и озбиљности исте мос тим уз договор са председником државе има право да тог ментора уклони из базе ментора.
Такође ће бити направљен сајт где би се могли наћи сви туторијали на једном месту у циљу лакше прегледности, бржем и бољем начину проналаска одговора на нека питања.

Тим министарства за образовање чиниће следећи играчи:
Drale.NS, Pegica, rnja nojze и Imm0rtal62Министарство унутрашњих послова:

Задатак овог министарства није претерано опширан али је веома битан. Цивили тј. људи без јединица имају право на помоћ МУП-а у виду поделе оружја и хране. Знам да је немогуће да се то сведе на свега неколико подела у недељу дана и из тог разлога зажаем се за то да поделе буду у што краћим временским раздобљима чак и по неколико пута на дан уколико је у питању нека вазна битка.

На каналу мупа се скупи доста људи из све четири дивизије а штета која се нанесе може бити пресудна за исход неке битке. Због тога мислим да је добра идеја да се поред рес-а направе и подканали за див1, 2, 3 и 4 који би били отворени онда када се закаже подела мупа. На овај начин тим мупа би тачно знао на ком каналу да се обрати за испуцавање одређене дивизије у критичном или превентивном моменту.

Тим министарства унутрашњих послова чиниће следећи играчи:
Fanktastic, Lahak Manik, Pecanova, Milivoje Watrogasac, Beli Andjeo, NaTakoTeJaNaKitu, Toboz и TheVojvodaМинистарство економије:

Уз доста преправки и променама у модулу економије, створен је круг који је лимитиран могућностима за успех. Али наравно постоји минимални успех и максимални, мес тим ће се трудити да тај успех буде максималал.
Гледано опште главни задатак МЕС-а је окретање новца на монетарном маркету али и бележење ,у посебном документу, свих тих обрта. Не можемо да мењамо модул али можемо да максимално искористимо могућности које нам је дала игра.

Tим министарства економије чиниће следећи играчи:
zigazaga и Bernoldi_SalieriМинистарство инфорисања:

Свака промена која задеси игру, сваки попуст и све нове мисије које нам игра доноси ће моћи да се нађу у чланцима МИС-а. Поред тих промена које нам игра доноси министарство инфорисања има за задатак да у кратким цртама изнесе битна дешавања у овкиру своје државе или ван ње уколико има додирних тачака са еСрбијом.
Наравно биће ту и анализа тренутне ситуације, интервјуи са неким важним личностима као и кутак за шалу али то ћу препустити договору министара у овом делу.
Обављен задатак овог министства се може сматрати онда када неко ко није ушао на ереп неколико дана уђе и прочита чланак МИС-а сазна све ста је пропустио везано за своју домовину и дешавања у истој.


Тим министарства информисања чиниће следећи играчи:
Omega.Lord, Mirko Popovic PoP 16 и Nesic IvanСвим кандидатима желим пуно среће на изборима и нека најбољи победи.


Поздрав
Simonovic94
 

Komentar

momars
momars Hari ke 1,871, 10:43

o7

zigazaga
zigazaga Hari ke 1,871, 10:43

q7

Konstruktivac
Konstruktivac Hari ke 1,871, 10:46

o7

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Hari ke 1,871, 10:46

IMA DULE IMA VOTE !!111

Don Ori
Don Ori Hari ke 1,871, 10:50

Velika podrska o7

Nesic Ivan
Nesic Ivan Hari ke 1,871, 10:50

о7

Mirko Popovic PoP 16
Mirko Popovic PoP 16 Hari ke 1,871, 10:52

o7

BLAGULA
BLAGULA Hari ke 1,871, 10:54

o7

Ubod sisa
Ubod sisa Hari ke 1,871, 10:55

Ima mene ima vote! Super sastav! Srecno!

Manijak7
Manijak7 Hari ke 1,871, 10:56

Bernoldo Salieri ????

xaxaxaxa


NEMA BERNOLDI NEMA VOTE !!!

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Hari ke 1,871, 10:58

Ниђе везе

Don Lex
Don Lex Hari ke 1,871, 10:58

Hvala na pozivu za rad u MSP-u! : )
To sam shvatio kao pohvalu na moj rad, i prihvatio sam da se i ovde nadjem na listi clanova vlade, jer, smatram da moj rad doprinosi jacoj eSrbiji! A eSrbija je iznad dnevnopolitickih prepucavanja! o/
Srecno!

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Hari ke 1,871, 10:58

Само пар светлих тачака

Shadow Stalker
Shadow Stalker Hari ke 1,871, 11:00

Уједињени до победе!

Stealth Line
Stealth Line Hari ke 1,871, 11:01

o7

NeodoljivNeumoIjiv
NeodoljivNeumoIjiv Hari ke 1,871, 11:01

NEMA BERNOLDI NEMA VOTE !!!

Deine Lakaien
Deine Lakaien Hari ke 1,871, 11:01

LAV u nekom ministartsvu??????

srecom pa sam poljak...

pa LAV je poznat furundzija. njemu je cilj upravo ono zbog cega se posten srBin krsti kad vidi dugine boje!!!!!!!

gejsle vole lava!!!!

access denied brt
access denied brt Hari ke 1,871, 11:02

Подршка!
о7

Drale.NS
Drale.NS Hari ke 1,871, 11:03

ima mene ima vlade : P

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Hari ke 1,871, 11:10

o7

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Hari ke 1,871, 11:12

Podrška za tim Ministarstva Informisanja, sviđa mi se taj sastav

IvanNiksic
IvanNiksic Hari ke 1,871, 11:16

Podrška od Slobodne eCrne Gore!

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Hari ke 1,871, 11:18

Подршка од Севера Ветровника! : )))

War3hous313
War3hous313 Hari ke 1,871, 11:20

VUJ! ; )

Lunatic2903
Lunatic2903 Hari ke 1,871, 11:22

Ja i dalje mislim da ti je pametnije da trošiš vreme na sport i devojke, al ako si baš zapeo... : )

LorD.Omega
LorD.Omega Hari ke 1,871, 11:28

Трудимо се да подигнемо ствари на виши ниво!
Подршка 🙂

Kiza No Sleep
Kiza No Sleep Hari ke 1,871, 11:29

Ja te podrzavam i idemo :
Уједињени до победе !
о7

Shadow Stalker
Shadow Stalker Hari ke 1,871, 11:54

Усосе,да будемо реални ти никакав политичар ниси.Ниси за у министарства,благе везе немаш са политиком.Ти си највећа брука НСС-а а НСС има много лоших играча.Немаш појма знаш само да тролујеш нас и наше успехе,удави се у томе 🙂.

Beli Andjeo
Beli Andjeo Hari ke 1,871, 11:56

Ima mene ima vote! Super sastav vlade o7! Srecno brate moj!

Mucuchies
Mucuchies Hari ke 1,871, 12:10

ako zelis biti predsednik,ne smijes praviti ovoliko gresaka u kucanju teksta !

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,871, 12:18

1) Зар не мислиш да је безвезе, кад већ пишеш ћирилицом, да користиш скраћенице као што су МоД и МоФА? :😁

2) Што се тиче потпредседника, свака част! :😁

3) Мин. одбране - да ли ће формула која се примењује на ПВЈ и ВеС важити и за ССФ, СОС и Титане или ће они бити финансирани по другом систему? Што се тиче тима, немам замерки осим помало на избор АлексЗР, с обзиром да ће он сигурно заступати тезу да Титани треба да добијају фул опрему.

4) МСП - Лепо изненађење је позив упућен Дон Лексу, а још пријатније је што је он то прихватио. Треба оставити сујету иза нас и ићи ка помирењу у еСрбији.
Какав је твој став о ситуацији са ЦГ и око Индије?

Dio Deda Obrad
Dio Deda Obrad Hari ke 1,871, 12:18

Voted hard!

Aleks79
Aleks79 Hari ke 1,871, 12:27

o7

Diana Volhovich
Diana Volhovich Hari ke 1,871, 12:28

Srecno! ; )

Tanatis
Tanatis Hari ke 1,871, 12:54

Подршка!

fairgr
fairgr Hari ke 1,871, 12:57

v

beauty_vs_beast
beauty_vs_beast Hari ke 1,871, 13:02

srecno o/

Simonovic94
Simonovic94 Hari ke 1,871, 13:39

@СБ
1) Јесте, исправио сам.
2) Хвала.
3) Да, финансираће се по другом систему.
4) Са ЦГ треба да се учврсте односи, доста тога се променило, треба се доћи до компромисног решења као и то да се треба испитати проЕден елемени који се тамо налазе без обзира на тренутну власт. Што се тиче Индије, треба видети са Тајландом треба видети којом ће се политиком водити после петог, да ли као продужетак еСрбије као државе, или независна држава са којом сарађујемо па онда преко тога доћи до решења.

The Other One
The Other One Hari ke 1,871, 13:45

Zanimljiv tim. Srecno Simke o/

New-and-Now
New-and-Now Hari ke 1,871, 13:56

o7

Black..Silver
Black..Silver Hari ke 1,871, 14:11

Srecno o/

Vitez100
Vitez100 Hari ke 1,871, 14:15

o7

Takimanija
Takimanija Hari ke 1,871, 14:27

o7 Idemo Simke!

Milan85
Milan85 Hari ke 1,871, 14:28

Srecno Simonovicu o7

Prijatno si me iznenadio kako si pre nekoliko meseci reagovao nakon upucenih kritika i zbog toga sam siguran da imas sanse da budes dobar CP jednog dana. Sada mislim da to nije realno jer ste ti i Admiral napravili propust. Zanimljiv tim. x2

Johannes Valkkynen
Johannes Valkkynen Hari ke 1,871, 14:29

I give you my vote for free!

betega
betega Hari ke 1,871, 14:31

ti si ok decko zelim ti srecu na izborima
ali ova dva lika ''strucnjaka''
jedan u modu drugi u mesu katastrofa
....................

Robert E.Lee 1861
Robert E.Lee 1861 Hari ke 1,871, 14:32

o7

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.