Latar Belakang on/off

Join the new world

 

[Hallitus tiedottaa] Asgardin nykytilanne ja suunnitelma

Hari ke 1,910, 12:41 Diterbitkan di Finland Finlandia oleh Ministry of Education FI


Kuten kuvasta näkyy, on Asgardin tilanne tällä hetkellä erittäin heikko. Kanada on kokonaan Espanjan valtaama, Ruotsi on kokonaan Puolan valtaama, ja Suomi on jaettu Viron ja Puolan kesken. Myös Norjalla, josta on tulossa Asgardin uusi koejäsen, menee heikosti, sillä ne Norjan alueet, jotka eivät ole vuokrattuna Venäjälle, ovat Iso-Britannian valtaamina. Voidaan siis sanoa, että tämänhetkinen tilanne on Asgardin lyhyen historian pahin. Asgardin poistuminen kartalta tapahtui kahtena erillisenä prosessina - Norja ja Kanada kaatuivat yhdessä, ja Suomi ja Ruotsi katosivat kartalta toisessa aallossa.

Norjan ja Kanadan ongelmat saivat alkunsa, kun Iso-Britannia hyökkäsi tylsistyneenä ja TP-mitalien kiilto silmissä Norjaan. Sotaan liittyi nopeasti Kanada, joka hyökkäsi Iso-Britanniaan auttaakseen Norjaa, ja yhdessä maat pärjäsivät hyvin Iso-Britanniaa vastaan. Sotaonni kuitenkin kääntyi, kun Espanja päätti hyökätä Kanadaan puolustaakseen liittolaistaan Iso-Britanniaa. Espanjan väliintulon myötä Norja jäikin sitten yksin Iso-Britanniaa vastaan, ja kuten kartalta näkyy, eivät Norjan voimat riittäneet yksin Iso-Britannian vastustamiseen.

Suomen ja Ruotsin nykyisen tilanteen tausta on kahden viikon takaisissa "neuvotteluissa". Tällöin Suomi kieltäytyi kuuntelemasta Puolan uhkailuja, jonka seurauksena Puola sitten lähtikin toteuttamaan puheitaan. Alunperin Puolan suunnitelmana oli käyttää Ruotsia vain kulkureittinä, mutta Ruotsi ilmoitti seisovansa eSuomen rinnalla ja vastustavansa Puolaa. Kun Puola alkoi raivaamaan tietään Ruotsin läpi, aloitti Suomi samanlaisen operaation kuin viime kerralla, eli etelärintamalla perääntymisen, koska alueiden palautus tulee olemaan helpompaa Virolta kuin Puolalta. Perääntyminen onnistui suhteellisen hyvin, vaikka Viro yritti tätä estää viivyttämällä taisteluiden aloituksia ja sotimalla itseään vastaan. Lopputuloksena puolet eSuomen alueista on nyt Virolla, ja puolet Puolalla.


Muutaman kerran eSuomalaisetkin joutuivat iskemään Virolle perääntymisen nopeuttamiseksi.Suunnitelmat


Kuva unelmatilanteesta Suomessa, Ruotsin tilannetta ei lähdetä spekuloimaan, koska muuten kuvia pitäisi tehdä enemmänkin. Tässä tilanteessa olemme onnistuneesti häätäneet Puolan Suomesta, johtuen erittäin todennäköisesti Puolan vaihtaessa kohdetta muualle kuin Asgardiin. Jäljelle siis jää omien alueiden valtaaminen takaisin Virolta ja mahdollisesti jopa sodan jatkaminen Viron puolelle asti.


Varasuunnitelma EK-vaaleihin, jossa on ainakin 3 vaihetta: 1. Vallataan Ahvenanmaa meille, sillä sinne Puola ei yllä, joten saamme hyvän jalansijan Suomessa. 2. NE Virolle ennen kuin he ehtivät sen laittaa meihin, täten voimme viivästyttää hyökkäystä mahdollisimman paljon ja lopulta yrittää täysillä vallata Western Finlandia. 3. Jos Western Finlandin valtaus onnistuu, tässä tilanteessa Puola todennäköisesti pistää NE:n Suomeen, joten meidän pitää nopeasti hyökätä Southern Finlandiin, varmistaen ettei Puola ehdi valtaamaan kaikkia alueitamme. Tästä sitten joko jatkamme Viroa tai Pohjois-Suomea kohti pakoon Puolalta.

Vaikka tällä hetkellä kaikki suunnitelmat ovat melko hataralla pohjalla tilanteen eläessä jatkuvasti, voidaan jo nyt sanoa, että Suomi ei tule kauhean nopeasti pääsemään Puolasta ja Virosta eroon. Koska Suomi on tällä hetkellä Puolan pääkohde, on järkevintä käyttää hyväksi Puolan keskittymistä meihin ja auttaa sillä välin liittolaisiamme vapauttamaan omat alueensa. Muutenkin on järkevintä katkaista Puolan kulkureitti Suomeen vapauttamalla ensiksi Ruotsi - näin emme saa uutta sodanjulistusta Puolalta heti, kun olemme vapauttaneet omat alueemme.

Virolla olevat alueet vapautetaan viimeisenä, vasta sitten kun Suomella ei ole rajaa Puolaan, koska jos alueet vapautetaan liian aikaisin, valtaa Puola ne, ja kuten arvata saattaa, on alueiden takaisin saaminen paljon vaikeampaa Puolalta kuin Virolta.

Norjan ja Kanadan tilanne saatetaan saada päätökseen lähiaikoina, sillä sekä Espanja että Iso-Britannia on ilmaissut kiinnostuksensa rauhaan. Vielä ei kuitenkaan ole varmuutta toteutuuko rauhat, mutta mikäli ne toteutuu, on Puolasta eroon pääseminen reilusti helpompaa.

Tilanne on kuitenkin nyt sellainen, että emme voi olla varmoja, saammeko Asgardin vapaaksi eduskuntavaaleihin mennessä. Tämän vuoksi meidän tulee valmistautua vaalien aikaisiin vapautussotiin, jotka ratkaisee, saako Asgardiin kuuluvat maat eduskuntia vaiko ei. Valtio on varannut pienen summan rahaa tankkijaon järjestämiseen näihin taisteluihin, mutta loppukädessä eduskuntien saaminen riippuu kansalaisista. Valtio kehottaakin kansalaisia säästämään energiapatukkansa, sinkonsa ja rakettinsa näitä tärkeitä vapautussotia varten - jättäkää siis väliin turhat mitalinmetsästämiset. Myös sotilasyksiköiden toivotaan säästelevän varojaan ja lykkäävän kaikkia tankituskilpailuja myöhemmäksi.-Hallitus
 

Komentar

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Hari ke 1,910, 12:53

Vestlandetissa tilanne on 75-54 Norjan hyväksi, joten Asgard saattaa kohta olla taas kartalla...😛

intyala
intyala Hari ke 1,910, 13:13

I'll just vote and move along..

Cendorr
Cendorr Hari ke 1,910, 20:40

"Kuten kuvasta näkyy, on Asgardin tilanne tällä hetkellä erittäin heikko."

Ja kun minä yritin sanoa tätä samaa omassa artikkelissani, sain vain kuraa niskaani. Omituista...

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Hari ke 1,910, 21:37

Ostitko voteja : - D

Otus Leucotis
Otus Leucotis Hari ke 1,910, 22:48

Cendorr, ei kukaan ole tilanteen huonoutta kieltänyt. Artikkelissasi noussut myrsky johtui siitä, että haukuit Asgardin pystyyn nykyisen tilanteen perusteella. Tässä artikkelissa taasen ei oteta moiseen kantaa, vaan artikkelin tarkoituksena on vain toimia tietopakettina viime aikojen tapahtumista.

Cendorr
Cendorr Hari ke 1,911, 23:36

En oletakaan, että Valtion Sanomat lähtisi millään tavalla Asgardia arvostelemaan. Hyvä, että tilanne sentään tunnustetaan.

Yliherra666
Yliherra666 Hari ke 1,911, 00:45

No onhan se nyt fakta että Asgard on paska. Alun alkaenkin oli virhe erota EDEN:istä.

Fettis
Fettis Hari ke 1,911, 05:40

...mikä eden? Eden on vainaja

None
None Hari ke 1,911, 08:11

Tulin vain kommentoimaan koska uudet kommentit 🙂

TTi09
TTi09 Hari ke 1,911, 11:58

reply koska voin

Cendorr
Cendorr Hari ke 1,911, 20:41

votesin kommenttiasi, eikö olekin kiva kuullasiitä alertilla?

Huemac
Huemac Hari ke 1,912, 07:35

POLAND STRONG RUSSIA WE WAR YOU

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.