Latar Belakang on/off

Join the new world

 

[EDEN] Q&A:depasiti numeric,si…sortiti pieririi ?

Hari ke 1,871, 12:21 Diterbitkan di Romania Rumania oleh TheYakuzini
Salutari din partea EDEN,

Dupa ultimul articol:

‘EDEN - O noua era’, am primit numeroase intrebari in special de la jucatori tineri despre propovaduitorii dezastrului si vrajitorii eRepublik-ului, precizand ca noi suntem inferiori numeric fata de aliantele inamice si astfel zilele noastre sunt numarate. Sunt ele? O prima intrebare din seriile noastre planuite de articole Q&A, in care tu ca si un jucator obisnuit poti intreba HQ-ul EDEN pentru obtinerea unui raspuns, clar si deschis pe cat este de posibil-stim desigur ca acesta nu va fi citit doar de ochii vostrii….


Raspunsuri :


Pentru inceput, despre ce vorbesc acesti predicatori cand ei spun ca suntem inferiori numeric? Ei se refera la numarul de luptatori activi in diferite tari din eLume, la fel cu actualul damage pe care il fac ei-cu ajutorul site-ului egov4you ca sursa principala de informatii.

Recent, avem 3 aliante mari, EDEN, TWO si CoT. Cea mai recenta,TWO, s-a format in ideea deluzionala cum ca extinctia EDEN le va servi scopul comun(desi toti stim, daca vor reusi, ei vor infinge cutitul unul in spatele celuilalt).Oricum, ei au decis sa formeze un blocaj impotriva EDEN si impreuna ei dau mai mult damage decat dam noi.Un lucru adevarat.Oricine poate verifica si accesa egov4you poate vedea ca tarile EDEN produc 30% din damage-ul total, impotriva TWO/CoT cu aproape 45%(15/30). Atunci acolo sunt tari non-aliate cu o legatura istorica cu EDEN(in jur de 10%),cateva cu o simpatie pentru sau dependenta de CoT/TWO(in jur de 15%)si putine care tind sa nu isi aleaga alianta sau sa se concentreze principal in partea lor de lume.


Ei bine, numarul conteaza, dar poti cont pe numar?


1. Pana si fara aliante inamice, noi avem multi playeri ajutati si UM-uri

In utlimele luni, am vazut unele schimbari majore in aliantele internationale. Ne stim inamicii de varste care par capabile sa se gaseasca unul pe altul in aliante noi, si vechii aliati sa devina inamici peste diferente de compasiune sau simplul fapt ca tarile si-au vazut Congress-ul luat de forte straine. Ei bine, CP-ii si Congress-ul pot apela la focuri de arma; oamenii si UM-urile inca decid pentru cine lupta.

2. Aliantele par sa fie noul trend.

Cu ceva timp in urma am vazut cum aliatul nostru SUA(7%din damage-ul total)a schimbat partea si s-a strans cu Polonia si Spania. O cauza majora a curentului dezechilibru de puteri. Dar in timp ce o majoritate a Congress-ului a fost favorizata, multi oameni in SUA s-au ridicat si UM-urile au refuzat sa urmeze ordinele. SUA momentan se lupte impotriva PTO-ului Sarb care incearca sa preia tara de cateva luni. Deasemenea, dupa cateva luni, alianta dintre SUA-Brazilia-Polonia-Spania s-a dizolvat din cauza conflictelor interne, SUA si Brazilia au devenit neutre intre timp.


3.Nu toate aliantele sunt fratii

Razboaiele nu se poarta intre aliante, ci intre tari. In mod special dacă fundatia unei aliante nu este bazata pe fratie, ci din motive egoiste, tarile folosindu-se reciproc, soldatii vor fi mai predispusi sa lupte pentru medalii si să facă overkill pentru regiunile proprii. Asta nu este doar o problema pentru aliantele inamice noua, ci si un avertisment pentru noi. In trecutul recent nu am reusit să ne concentram daunele produse asa cum ar fi trebuit. Aici trebuie si putem sa producem schimbarea. In acest scop avem nevoie de loialitatea si dedicatia fiecarui soldat. Avem nevoie si de voi sa luptati pentru toti membrii aliantei noastre si sa aratati ce inseamna o adevarata fratie.

Reamintiti-va, acest joc este jucat de oameni, nu de numere. Daca zilele EDEN sunt numarate, nu este din cauza numerelor. Este din cauza ca noi nu am fost capabili sa dovedim ca este o diferenta intre o alianta si o adevarata fratie. Da, noi suntem inferiori numeric si avem nevoie de o regrupare. Dar noi avem si putem castiga aceasta lupta, daca ramanem uniti. Daca invatam sa vedem dincolo de regiunile noastre ocupate. Dincolo de inamicii nostrii. Si vom vedea cum putem si vom invinge inamicii nostrii in final, daca ramanem sa luptam de-a lungul fratiei noastre.


Victoria aut mors!


In urmatorul Q&A: Frati stand unul langa altul, dar uneori conflictele interne nu pot fi evitate. In urmatorul articol ne vom adresa noii echipe EDEN FA, in special concentrandu-ne pe rezolvarea acestor probleme.


Echipa EDEN PRAi intrebari care ai dori sa le vezi raspunse de EDEN HQ?Te rugam trimite intrebarile reprezentantului EDEN din tara ta.Romania >>> TheYakuzini<<<< 

Komentar

Caymanzor
Caymanzor Hari ke 1,871, 12:28

Band of brother picture nice 😃

Unregistered Citizen
Unregistered Citizen Hari ke 1,871, 12:34

Multumim de informatii. o7

Zeeuwsmeisje
Zeeuwsmeisje Hari ke 1,871, 12:40

Victoria aut Mors!

catajme
catajme Hari ke 1,871, 13:14

Eu tot nu inteleg de ce a trebuit sa-i atacam pe unguri acum. Scz, dar nu inteleg. Fara vrajeala cu Rusia ca nici acolo nu tine

Pelgarian
Pelgarian Hari ke 1,871, 13:55

Ce face romani?

zmeuNY
zmeuNY Hari ke 1,872, 01:03

Cine ti-a scris Articolul analfabetule ?

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Hari ke 1,872, 01:46

/whois fratie
No such user on #EDEN's "channel" and elswere!

Mad Spider
Mad Spider Hari ke 1,872, 05:20

sa mor daca am inteles ceva. mai bine pune si varianta in engleza. : (

Iuliusv
Iuliusv Hari ke 1,873, 05:45

@catajme lupta de ieri a fost un miting electoral pt Valahian

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.