تماشا کنید: بهترین تصاویر علمی ۲۰۱۹ جهان مشخص شدند 25 کامنت

Day 4,417, 03:34 Published in Iran Colombia by S e v e R u s

سه قطره که پیوسته بالا و پایین می‌پرند برنده مسابقه عکاسی «جامعه سلطنتی» در سال ۲۰۱۹ شدند؛ یک تصویر بسیار زیبا و به‌نظر غیرواقعی از سه قطره روغن که بی‌وقفه بالا و پایین می‌پرند، جایزه مسابقات انتشار عکس آکادمی سلطنتی در سال ۲۰۱۹ را به‌دست آورد. این مسابقات برای پنجمین سال برای بزرگداشت علم و زیبایی‌های آن برگزار ‌شد.

آکادمی سلطنتی فهرست برترین تصاویر علمی جهان در سال ۲۰۱۹ را منتشر کرده است. در میان این تصاویر عکسی به ظاهر غیرواقعی از حرکت سه قطره روغن برنده بهترین تصویر علمی سال ۲۰۱۹ شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از آی‌اف‌ال‌ساینس، یک تصویر بسیار زیبا و به‌نظر غیرواقعی از سه قطره روغن که بی‌وقفه بالا و پایین می‌پرند، جایزه مسابقات انتشار عکس آکادمی سلطنتی در سال 2019 را به‌دست آورد. این مسابقات برای پنجمین سال برای بزرگداشت علم و زیبایی‌های آن برگزار ‌شد. سه قطره که پیوسته بالا و پایین می‌پرند برنده مسابقه عکاسی «جامعه سلطنتی» در سال 2019 شدند.

تصویری از قطرات روغن برنده بهترین عکس علمی سال ۲۰۱۹

عکس اول: دکتر «الکس لابودا»، عکاس و فیزیکدان برنده مقام اول، همچنین برنده مقام دوم در زمینه عکاسی میکرو برای عکس‌های «مگنتواستاتیک» شد. این عکس خاصیت مغناطیسی مایعات دارای آهن را نشان می‌دهد که تحت تاثیر یک میدان مغناطیسی به‌وجود آمده توسط
دو آهن‌ربایی که به‌دقت جاگذاری شده‌اند، تغییر شکل می‌دهد.

عکس دوم: یک دلقک‌ماهی جوان اهل دریای سرخ از بین شاخک‌های یک شقایق‌دریایی سفیدرنگ به بیرون نگاه می‌کند. این عکس را «مورگان بنت‌-اسمیت»، برنده جایزه بخش علوم‌محیطی و اکولوژی، در «ثووال» عربستان سعودی گرفته است.

عکس سوم: زنبورهای کاغذی لانه خود را در مکان‌های مخفی می‌سازند و ماده‌ها هنگامی که شکارچی خطرناکشان، «وسپا تروپیکا»، به آن‌ها نزدیک می‌شود، دیگران را از خطر آگاه می‌سازند. این عکس را «آبیجیت بایانی»، برنده مقام دوم بخش اکولوژی، گرفته است.

عکس چهارم: «لورن مارچانت»، عکاس برنده بخش علوم‌زمین و هواشناسی، عکسی از یک ابر قیفی بزرگ و مخروطی‌شکل گرفته است. او اظهار کرد: «این عکس در نزدیکی ایستگاه تحقیقاتی «کلوآن لیک» در یوکان کانادا گرفته شده است. البته این ابر قیفی با زمین برخورد نکرد پس نمی‌توان آن را جزو گردبادها دسته‌بندی کرد.»

عکس آخر: بعد از یک صعود سخت به این نقطه، «جیمز اور»، عکاس برنده مقام دوم بخش نجوم‌شناسی، می‌گوید که وی هشت سال را در این نقطه سپری کرده است تا ابرها پراکنده شده و کهکشان راه شیری نمایان شود. عکس حاضر ترکیبی از 4 عکس چسبیده به هم است.