Latar Belakang on/off

Join the new world

 

Υποψηφιότητα Προεδρικών Εκλογών

Hari ke 2,266, 10:22 Diterbitkan di Greece Yunani oleh poseidonsr
Θερμούς χαιρετισμούς προς όλη την κοινότητα!

Με το παρόν άρθρο ανακοινώνω και επίσημα την υποψηφιότητά μου για τις προεδρικές εκλογές στις 5 Φεβρουαρίου. Παρακάτω συνοψίζω τις σκέψεις και τα σχέδιά μου.

Υπουργείο Εξωτερικών
Στον τομέα τον εξωτερικών έχουμε πολλά να πούμε διότι κυριαρχεί το θέμα της συμμαχίας. Δημιουργούνται εξ αρχής νέες συμμαχίες με δύο μεγάλους πόλους. Ο ένας είναι η SPoland και ο άλλος είναι η Servia Slovenia. Οι περισσότερες χώρες έχουν συνομιλήσει και με τις δύο πλευρές. Η προτεραιότητα μας είναι το τι ενδιαφέρει και τι χρειάζεται στην Ελλάδα και όχι αυτό που θέλουν οι άλλες χώρες.
Από τις παλαιότερες συμμάχους μας (Argentina, Romania, Turkey) φαίνεται ότι ο καθένας έχει κάνει τις επιλογές του βάσει των δικών του κριτηρίων και όχι με βάση του τι χρειάζονται οι υπόλοιποι απ’ τους συμμάχους τους.
Η Αργεντινή έχει συσφίξει τις σχέσεις της με τις άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, εμφανίζεται στις συζητήσεις φιλικά προσκείμενη στην Σερβία και χτυπάει φανατικά στις μάχες υπέρ Πορτογαλίας και κατά Ισπανίας. Με άλλα λόγια εξασφάλισε τις core περιοχές της στην Λατινική Αμερική και προτίθεται απλά να παίξει σε MPP μάχες των συμμάχων της με σαφή προσανατολισμό προς Ελλάδα και Σερβία.
Η Ρουμανία δηλώνει ξεκάθαρα ότι προτιμάει την Σερβία, πάραυτα χρειάζεται δουλειά για την εξομάλυνση των σχέσεών της με την Ουγγαρία. Φαίνεται ότι η Σερβική διπλωματία έχει ήδη προχωρήσει τις επαφές και περιμένει τις αλλαγές στην προεδρία της Ουγγαρίας για να επιλύσει το συγκεκριμένο θέμα.
Τέλος, η Τουρκία κατά δήλωση των αξιωματούχων της είχε συνομιλίες εδώ και δύο μήνες και μορφή προσυμφωνίας με Πολωνούς και Κροάτες. Στις δε επαφές που έγιναν με Σέρβους κατόπιν Ελληνικής μεσολάβησης για να σφυγμομετρήσουμε τις κοινές προοπτικές οι Τούρκοι θέσανε ξεκάθαρα στο τραπέζι θέμα Αλβανίας, Βοσνίας και Κροατίας.
Με άλλα λόγια ζητούσαν απ’ τους Σέρβους για να προχωρήσει οποιαδήποτε μεταξύ τους σχέση να κάνουν NAP και να βγάλουν άρθρα συμφιλίωσης με τις τρεις παραπάνω χώρες, δηλαδή δήλωσαν ξεκάθαρα ότι θέλουν μαζί τους και αυτές τις χώρες για συμμάχους κάτι που στην ουσία είναι αδύνατον να δεχτούν οι Σέρβοι. Η Τουρκία στις συνομιλίες τις με την Ελλάδα απλά θέλει να σπρώξει και την δική μας χώρα προς την επιλογή που έχουν ήδη κάνει εδώ και μήνες οι ίδιοι.
Κατά την γνώμη μου η Ελλάδα θα πρέπει ως ισχυρή χώρα να μην τραβηχτεί σε επιλογές που έχουν κάνει τρίτες χώρες για αυτήν, αλλά να δημιουργήσει η ίδια μια νέα συμμαχία και να προσκαλέσει όλες τις χώρες που θα επιθυμούσε στο πλευρό της.
Η νέα συμμαχία που θα δημιουργηθεί παρόλο που δεν έχει διαφορά dmg τύπου 70-30 όπως η TWO θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε βαλκανική υπεροπλία ώστε να ανταπεξέλθει στην βαλκανική χερσόνησο με άνεση και παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία (θα γίνει πρόσκληση) και στις 3 υπάρχουσες συμμάχους μας μια που θεωρώ ότι πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα αν το επιθυμούν να παραμείνουν σύμμαχοι μας.
Για να γίνω ξεκάθαρος ο αρχικός κορμός των βασικών χώρων που θα προσκληθούν θα αποτελείται από τις: Αργεντινή, Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία, Σλοβενία και Ουγγαρία. Όταν θα μπουν και αυτοί στη συμμαχία άμεσα (ανάλογα και το ποιοι δέχτηκαν την πρόσκληση) θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω προσκλήσεις/προσθήκες στην συμμαχία μας.
Όσον αφορά το θέμα της Κύπρου που αρκετοί συμπαίκτες μας μπορεί να ενδιαφέρονται, κρατώ στάση αναμονής σε σχέση με τις εξελίξεις στα συμμαχικά και δεσμεύομαι ότι ανάλογα με την κατάληξη της Ελλάδος στο θέμα της δημιουργίας της νέας συμμαχίας και όταν θα έχουν παγιωθεί τα στρατόπεδα θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να δώσω μια δίκαιη λύση χωρίς να θίγονται τα Ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή.

Υπουργείο Αμύνης
Πρώτος μας στόχος η διατήρηση των μπόνους και φυσικά η διατήρηση της πλήρους κατάληψης των Σκοπίων.
Θα τρέξουν τα καθιερωμένα κυκλικά με τους αντιπροσώπους τον στρατιωτικών μονάδων όπως και gdoc με τα prio του MoD τα οποία θα ενημερώνονται καθημερινά .
Θα γίνονται εβδομαδιαίες συναντήσεις των Διοικητών Στρατιωτικών Μονάδων ώστε να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στα πεδία των μαχών και να συζητιούνται οποιεσδήποτε απορίες υπάρχουν ή στρατηγικές που ίσως χρειαστεί να ακολουθηθούν.
Υπάρχει μια σκέψη για δημιουργία ομάδας CO με παίχτες απ όλα τα Div αλλά αυτό θα είναι στην ευχέρεια του MoD.

Υπουργείο Οικονομικών
Κύριο μέλημα του Υπουργείου είναι η διαφάνεια. Όλες οι κινήσεις θα καταγράφονται σε gdoc το οποίο θα είναι διαρκώς διαθέσιμο σε όλη την κοινότητα.
Εφόσον υπάρξουν οι αντίστοιχες προσφορές θα δοθούν επιδοτήσεις για training grounds, training contracts & rocket factory. Οι επιδοτήσεις θα δίνονται άμεσα με τη συμπλήρωση της φόρμας με εγγυητή των commander και όχι μετά τη λήξη των προσφορών.
Παράλληλα θα υλοποιηθεί ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης wrm εταιρειών για την ενίσχυση της αυτονομίας παιχτών που το έχουν ανάγκη.
Υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή φορολογίας και συγκεκριμένα στα εισιτήρια μεταφοράς, οποιαδήποτε απόφαση όμως θα παρθεί κατόπιν συζήτησης με το σώμα της Βουλής.
Τέλος, θα δοθεί προτεραιότητα στην μεταφορά και της τελευταίας Q7 εταιρίας στον takounas.

Υπουργείο Τύπου
Το Υπουργείο Τύπου αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ενημέρωσης και θα συμπεριλαμβάνεται εκπρόσωπος του σε όλα τα κυκλικά της κυβέρνησης αλλά και στις συναντήσεις ώστε να είναι ενήμερη η ομάδα του υπουργείου από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις στο κυβερνητικό έργο.
Θα δημοσιεύεται εβδομαδιαίο άρθρο ενημέρωσης για την πορεία της χώρας σε όλους τους τομείς, παράλληλα θα γίνεται και εβδομαδιαία ενημέρωση για όλους τους τομείς στο επίσημο TS (το TS θα είναι αυτό που επέλεξε η Βουλή βάση καταστατικού). με δυνατότητα συμμετοχής όλων.
Θα γίνει επιδότηση νέας εφημερίδας για νέους αρθρογράφους και θα συνεχιστεί κανονικά ο διαγωνισμός αρθρογραφίας.

Την προηγούμενη των εκλογών θα δημοσιευτεί άρθρο με το κυβερνητικό μου σχήμα.


Γιώργος aka poseidonsr
Υποψήφιος Πρόεδρος
 

Komentar

konmix
konmix Hari ke 2,266, 10:23

HARD VOTED

Marinos98
Marinos98 Hari ke 2,266, 10:23

Ψήφος

Καλή επιτυχία

Mich3lAngel0
Mich3lAngel0 Hari ke 2,266, 10:24

V

Καλη επιτυχια!!

Nik7deputa
Nik7deputa Hari ke 2,266, 10:26

καλη επιτυχια
αλλά και συ θα γνωρίζεις από τώρα πώς η Τουρκία δεν χωράει στις υπόλοιπες χώρες που προανέφερες ούτε πρόκειται να έρθουν σε συμφωνία

gt IRON
gt IRON Hari ke 2,266, 10:27

Ψήφος δαγκωτός

Drawback
Drawback Hari ke 2,266, 10:30

Καλή τύχη.

myrmid0nas
myrmid0nas Hari ke 2,266, 10:31

"Για να γίνω ξεκάθαρος ο αρχικός κορμός των βασικών χώρων που θα προσκληθούν θα αποτελείται από τις: Αργεντινή, Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία, Σλοβενία και Ουγγαρία"
1o 5 απο τις 6 χώρες που αναφέρεις έχουν ήδη συμφωνήσει να μπούν στην συμμαχία που οργανώνει η Σερβία . Θα τους ζητήσεις να σβήσουν ότι έχουν κάνει για να μπούν σε μία συμμαχία που θα κανει η Ελλάδα ?
2ο Τουρκιά και Σερβία δεν θα πάνε μαζί

Ektonosiakos
Ektonosiakos Hari ke 2,266, 10:34

" Η Τουρκία στις συνομιλίες τις με την Ελλάδα απλά θέλει να σπρώξει και την δική μας χώρα προς την επιλογή που έχουν ήδη κάνει εδώ και μήνες οι ίδιοι.
Κατά την γνώμη μου η Ελλάδα θα πρέπει ως ισχυρή χώρα να μην τραβηχτεί σε επιλογές που έχουν κάνει τρίτες χώρες για αυτήν, αλλά να δημιουργήσει η ίδια μια νέα συμμαχία και να προσκαλέσει όλες τις χώρες που θα επιθυμούσε στο πλευρό της."

NOMIZO EINAI XEKATHARO

myrmid0nas
myrmid0nas Hari ke 2,266, 13:35

nomizeis...

yellow roses
yellow roses Hari ke 2,266, 10:31

v

Mithrantir
Mithrantir Hari ke 2,266, 10:31

kali epitixia

Ektonosiakos
Ektonosiakos Hari ke 2,266, 10:33

V

PanoS THE DuellisT
PanoS THE DuellisT Hari ke 2,266, 10:35

Καλή επιτυχία

mourgoss
mourgoss Hari ke 2,266, 10:37

V

καλή επιτυχία.

Hyperiwn
Hyperiwn Hari ke 2,266, 10:38

kali epitixia

Srnica
Srnica Hari ke 2,266, 10:39

voted

F@nis
F@nis Hari ke 2,266, 10:40

Ξεκάθαρος για τη θέση σου και τις απόψεις.
Καλή επιτυχία

elbandido
elbandido Hari ke 2,266, 10:41

v

elbandido
elbandido Hari ke 2,266, 11:15

Καλή επιτυχία

Bogi
Bogi Hari ke 2,266, 10:42

Good luck!

Erkaki
Erkaki Hari ke 2,266, 10:43

VOTED !

o logikos
o logikos Hari ke 2,266, 10:43

Ψ

Καλή επιτυχία

kwstakis7
kwstakis7 Hari ke 2,266, 10:45

kali epitixia

machine9898
machine9898 Hari ke 2,266, 10:45

Hellas Serbia Symmaxia \o/

Mastrak1s
Mastrak1s Hari ke 2,266, 10:45

Voted

nikolaosnikolaosnikolaos
nikolaosnikolaosnikolaos Hari ke 2,266, 10:45

Καλή επιτυχία

Lupus domini
Lupus domini Hari ke 2,266, 10:46

Hope you will win o7

Hernu said this game is dead
Hernu said this game is dead Hari ke 2,266, 10:47

Voted, wherever won this elections in Greece hope try to make some alliance with greece and argentina.

o7

Theseus2013
Theseus2013 Hari ke 2,269, 13:07

Romania, Serbia & hopefully some others as well.

If whatever new govt keeps pretending to not notice what is taking place with Turkey and keeps playing up to them, it will be truly disappointing.

Its not hard to see what Turkey is doing. A muslim coalition based on traditional as well as recent RL historical ties & patterns.

I'm not suggesting we be at war with Turkey. But for goodness' sake show a little self respect already, The Turks will pursue their goals regardless. kissing their arses will only make it easier for them to grow stronger and result in a weakened position for us, either way, with no way ahead for us to progress.

Miss Silence
Miss Silence Hari ke 2,266, 10:47

Καλη επιτυχια αρχηγε μου!!!

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Hari ke 2,266, 10:48

Vote and good luck o7

Cerberus Hellas
Cerberus Hellas Hari ke 2,266, 10:49

ψ

Cerberus Hellas
Cerberus Hellas Hari ke 2,267, 14:01

Για να γίνω ξεκάθαρος ο αρχικός κορμός των βασικών χώρων που θα προσκληθούν θα αποτελείται από τις: Αργεντινή, Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία, Σλοβενία και Ουγγαρία.
στην τουρκιά δεν χρειάζεται και πρόσκληση άστους να παν στο καλο τους

R3spect0r
R3spect0r Hari ke 2,266, 10:51

Kαλή επιτυχία

vasspana
vasspana Hari ke 2,266, 10:52

Καλή επιτυχία!

George The Mercifull
George The Mercifull Hari ke 2,266, 10:53

-ν- καλή επιτυχία!

I Mes
I Mes Hari ke 2,266, 10:54

v

LANCHALOCA
LANCHALOCA Hari ke 2,266, 10:56

Good luck! o/

eQuBit
eQuBit Hari ke 2,266, 10:55

v
Καλή επιτυχία

AntrikosA
AntrikosA Hari ke 2,266, 10:57

ψήφος

lef-7
lef-7 Hari ke 2,266, 10:57

v

καλή επιτυχία.

Pasok na goustaroume
Pasok na goustaroume Hari ke 2,266, 10:59

Καλή επιτυχία

gregory-ath
gregory-ath Hari ke 2,266, 11:03

roumania me ouggaria mazi? opws leme ellada me fyrom? No way

Leonidas80
Leonidas80 Hari ke 2,266, 11:06

Ψήφος, καλή επιτυχία!

mr kouva
mr kouva Hari ke 2,266, 11:06

Καλή επιτυχία!

georgetam
georgetam Hari ke 2,266, 11:07

-V-

MarlboroGR
MarlboroGR Hari ke 2,266, 11:10

V BOSS

FriedmanPAS
FriedmanPAS Hari ke 2,266, 11:14

καλή επιτυχία!!!

MANOLO121
MANOLO121 Hari ke 2,266, 11:15

v
Καλή επιτυχία!

Perro Pocho
Perro Pocho Hari ke 2,266, 11:19

Voted

ArGreece for ever!
Hail True Brotherhood

Good luck this 5th

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.