Latar Belakang on/off

Join the new world

 

Прва статија ... прва идеја

Hari ke 1,904, 17:05 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Spanyol oleh Momcemakedonce10

Здраво еМакедонијо, здраво еВојници ...

Откако станав еВојник досега имам прочитано многу статии од кои можеше да се научи нешто за играта, нешто да те поттикне уште повеќе да ја засакаш... Штотуку ја креирав мојата прва статија, понесен од желбата да дадам некоја нова идеја и охрабрен од MM акцијата (link) на Sajrus. За да не изгледа се ова како една обична статија решив да дадам една идеја во врска со ударите кои ги организира нашата држава. Знаеме дека на секој играч се дели рефунд во зависност од тоа колку испукал, мојата идеја на сето ова е да се додаде и процент за зголемување на рефундот за оние играчи кои се редовни на удар. Пример: доколку играчот пука 5 пати по ред на удар, после 5иот пат да му се доделат +10% од рефундот што треба да го добие, така што процентот би се зголемувал според тоа играчот колку често се внесува на удар. Со ова би се зголемила редовноста на играчите за време на удар, како и поголема мотивација за да се испука што повеќе.

Незнам колку оваа статија ке успее да пристигне до следниот ЦП BucephalusIII се надевам или некој друг ама не би било лошо да биде прочитана ... Сепак прва статија ми е па би ве замолил за по еден суб. а не би било лошо и SHOUT.

за крај( на оваа статија) а почеток на уште многу о7

 

Komentar

CRAZYMANAS
CRAZYMANAS Hari ke 1,904, 17:07

PRV 😃

TashaMKD
TashaMKD Hari ke 1,904, 17:07

o7

Taso Legenda
Taso Legenda Hari ke 1,904, 17:07

Прва статија ... прва идеја
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2207438/1/20

ШАУТ + Prf :>

Cosworth 99
Cosworth 99 Hari ke 1,904, 17:08

So srekja ! o7

marjansp
marjansp Hari ke 1,904, 17:12

v i s so sreka

mane komita
mane komita Hari ke 1,904, 17:15

o7

Mr.Santino
Mr.Santino Hari ke 1,904, 17:16

o7

BucephalusIII
BucephalusIII Hari ke 1,904, 17:16

Стигна до мене бато, но мора да ти кажам дека работиме на план да воведеме нов начин на рефундирање - а тоа е користење на скрипта чија цел е да многу подобро се насочи штетата во одредена битка а исто и поверодостојни статистики.

За таа скрипта сите ќе бидете информирани преку статија од МоД весникот каде ќе има упатство детално.

секое добро о/

CobeMakedonski
CobeMakedonski Hari ke 1,904, 17:17

o7 imas v+s

LionHeart MK
LionHeart MK Hari ke 1,904, 17:23

o7

ONCE A TIGER ALWAYS A TIGER
ONCE A TIGER ALWAYS A TIGER Hari ke 1,904, 17:31

o7

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Hari ke 1,904, 18:13

super ideja.. .o7

povratnikot
povratnikot Hari ke 1,904, 18:13

o7

nikolaapo
nikolaapo Hari ke 1,904, 21:23

o7

Toni Lj Cvetkovski
Toni Lj Cvetkovski Hari ke 1,904, 22:56

Spored mene nema potreba od vaka organizirani udari. Za udarite treba da se najavis pa cekas komanda. Nemaat site vreme za toa. So skriprata mislam ke bide mnogu podobro i pomasovno. Ke se odredi vremeto za udar i site sto mavaat vo toa vreme ke dobijat refund. Ako nema dovolno pari moze da se namali refundot. Ke se dobie na masovnost odnosno poveke lugje ke go delat kolacot.

TRTE T
TRTE T Hari ke 1,905, 23:22

o7

Davorsk8
Davorsk8 Hari ke 1,905, 23:31

o7

tonikuze
tonikuze Hari ke 1,905, 23:40

o7

Nino Arsovski
Nino Arsovski Hari ke 1,905, 02:21

07

AsT89
AsT89 Hari ke 1,905, 10:02

мотивација! клучниот збор. ама очигледно само Македонија нема пари а сите други држави имаат па така од краденје не можат да си дозволат да делат на тие што треба. и затоа пола држава одитоа платеници и не ги окривувам ради тоа

Crash and Burn
Crash and Burn Hari ke 1,906, 23:52

Не се грижи друже, не само до претседателот и до мене стигна стигна статијава 🙂

Како и да е како што кажа BucephalusIII, рефундот нема да биде ко сега и наскоро ќе има известување од МОД официјално што како ќе биде поточно. Позз

Zoran I Makedonski
Zoran I Makedonski Hari ke 1,907, 03:38

55/45 VRATI

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.