Háttérkép be/ki

Будите државотворни, гласајте за СЗР!

25 Nap 3,168, 16:53 Megjelenés helye: Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzések

Овај чланак не пишем зато што ми је Угац послао текс 2 странице А4 формата на вибер, овај текст пишем јер сам осетио жељу да зближим народ са програмом странке здравог разума.

Нико са сигурношћу не може рећи шта је прво настало - еСвет или странка

több »

Državotvorna akcija

137 Nap 3,126, 12:08 Megjelenés helye: Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzések

Danas smo svedoci iskrenih napora diktatorske ekipe da zbliži naciju. Iza nas je jedan izuzetno težak period u kome je eSrbija izgubila sve resurse. O tome detaljnije možete čitati u mojoj

több »

Непристрасна анализа ресурсног рата

279 Nap 3,099, 10:49 Megjelenés helye: Serbia Serbia Hadügyi elemzések Hadügyi elemzések

Јуче се водила борба за једини редак ресурс који Србија може да узме. Сви претходни покушају су били неуспешни и ово је била једина шанса да макар нешто за себе узмемо и да спасимо образ. Диктаторска екипа је одлучила да ради ударнички и 10 сати рани

több »

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Nap 2,960, 07:43 Megjelenés helye: Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzésekНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/több »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Nap 2,955, 05:22 Megjelenés helye: Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzésekИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … több »