Háttérkép be/ki

[МоД] Ресетираме детерминација

6 Nap 3,873, 15:30 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi parancsok Hadügyi parancsok
Добра вечер Макед … több »

#ЦицкаЗаСите [МоД, Ден 3866]

6 Nap 3,866, 05:47 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi parancsok Hadügyi parancsok
Добар ден Македон … több »

#ЦицкаЗаСите [МоД, Ден 3854]

12 Nap 3,854, 06:09 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi parancsok Hadügyi parancsok
Добар ден Македон … több »

ЕДИНСТВЕН ПРИОРИТЕТ МЕСОПОТАМИЈА

3 Nap 3,682, 02:53 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi parancsok Hadügyi parancsokДобар ден Македонци … több »

10 Денови на неред - Нов турнир Ден 3,615

9 Nap 3,607, 12:26 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi elemzések Hadügyi elemzések

"Ќе се бориме на плажите, ќе се бориме на аеродромите, на полињата и улиците, на брдата.. Никогаш нема да се предадеме" - Винстон Черчил

После долгогодишен напорен тренинг време е да се покажете. За 10 дена мудрите и … több »