Háttérkép be/ki

Ден 1074/ 29.10.10 Наредба за војување [Министерство за Одбрана]

12 Nap 1,074, 07:05 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)


НАПОМЕНА: играчите што не можат самостојно да си го одржуваат здравјето да не се борат

Денеска треба да се борите во битката помеѓу Франција и Шпанија во [url= http://www.erepublik.com/en/több »

Ден 1073/ 28.10.10 Наредба за војување [Министерство за Одбрана]

14 Nap 1,073, 13:53 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)


НАПОМЕНА: играчите што не можат самостојно да си го одржуваат здравјето да не се борат

Денеска треба да се борите во битката помеѓу Франција и Шпанија во [url=http://www.erepublik.com/en/több »

[НОВО]Ден 1067 / 22.10.10 Наредба за војување [Министерство за Одбрана]

28 Nap 1,066, 11:32 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)НАПОМЕНА: играчите што не можат самостојно да си го одржуваат здравјето да не се борат т.е. претпоставка е дека тоа е додека не достигнат 17 ниво


Денеска треба да се борите во биткаtöbb »

Основни информации за наредбите и битките [Министерство за Одбрана]

59 Nap 1,063, 15:13 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)


Почитувани граѓани на Република Македонија

Најпрво да им посакаме добродојде на новите играчи и се надеваме дека голем дел од нив ќе продолжат да ја играат играва со цел да станемеtöbb »