Háttérkép be/ki

[МзО] Наредби за ден 4,372

2 Nap 4,372, 05:19 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi parancsok Hadügyi parancsokДобар ден Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема да еtöbb »

[МзО] Наредби за ден 4,356

4 Nap 4,356, 04:28 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi parancsok Hadügyi parancsokДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даtöbb »

Наредби за ден 4,355

15 Nap 4,347, 12:58 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi elemzések Hadügyi elemzésekДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даtöbb »

Неделно МОД известување

8 Nap 3,900, 12:44 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi parancsok Hadügyi parancsok
Добра вечер Макед … több »

[МоД] СИТЕ ВО КОЛОРАДО !!!

7 Nap 3,879, 18:07 Megjelenés helye: Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hadügyi parancsok Hadügyi parancsok
Добро утро Македо … több »