Háttérkép be/ki

Join the new world

 

Teološka vprašanja razrešena !!!

Nap 1,914, 07:00 Megjelenés helye: Slovenia Szlovénia által Koccco

Podavljeni dragi moji piratski podgankoti in podgančice!

Prejel sem zanimivo teološko poročilo oz. bolj teorijo teorije od teorije za oceno 🙂 in sicer je to resnično iz dogajanja na testu iz kemije na Tehnološki fakulteti Univerze v Beogradu. Odgovor enega izmed študentov je bil tako 'globok', da se je profesor odločil, da ga deli še s svojimi kolegi preko interneta in posledično z vsemi nami, ki smo kolikortoliko pri piratiziranju... no, to pa vam prenašam sedaj naprej...

^Quote


Vprašanje: "Ali je pekel exotermen (oddaja toploto) ali endotermen (absorbira toploto)?

Večina študentov je napisala svoje predpostavke na osnovi Bojlovega zakona (plini se hladijo, ko se širijo in se segrevajo, ko se stiskajo) ali katero drugo varianto ...

Eden izmed študentov pa je podal sledeč zanimiv zapis:

"Najprej moramo vedeti, kakšna je velikost števila, v katerem duše prihajajo in odhajajo iz pekla. Menim, da lahko takoj predpostavimo, da ko duša enkrat pride v pekel, ne gre več ven. Torej se število duš povečuje. Da bi dobili predstavo o tem, koliko duš je v peklu, poglejmo nekatere različne vere, ki danes obstajajo po svetu. Večina teh verstev trdi, da kdor ni pripadnik te vere, gre po smrti v pekel. Zaključimo lahko torej, da bodo vse duše končale v peklu. Če temu dodamo še odnos med nataliteto in mortaliteto, lahko pričakujemo, da število duš eksponentno raste.

Poglejmo torej odnos spremembe velikosti pekla, saj je po Bojlovem zakonu za vzdrževanje istega pritiska in toplote potrebna proporcialna rast velikosti s številom prispelih duš.

To nam ponuja torej dve možnosti:

Teorija 1)
Če se velikost pekla povečuje prepočasi od potrebnega, glede na duše, ki prihajajo v pekel, bosta pritisk in toplota v peklu tako narasla, da bo pekel eksplodiral.

Teorija 2)
Če se pekel širi hitreje od potrebnega, da bi zadržal vse duše, bosta toplota in pritisk tako upadla, da bo pekel zmrznil.

Katera od obeh možnosti je torej prava?

Če vzamemo v obzir izjavo, ki mi jo je izrekla Milica iz četrtega letnika in se glasi: 'Prej bo pekel zmrznil, kot bom jaz s tabo spala!' in z ozirom na to, da je sinoči spala z mano, mora biti prava teorija številka 2, zatorej je pekel zagotovo exotermen in bo prej ko slej zmrznil.

Zaključek je, da če je pekel zamrznjen, ne sprejema več duš in so preostala samo še nebesa, kar je dokaz, da Bog obstaja, kar pojasnjuje tudi, zakaj je Milica včeraj kričala: 'O moj Bog! ......O moj Bog.....'
^UNQuote

Naj vam povem še, da je ta študent edini dobil 10! V quote sem postavil celotni zapis, ker to ni moje avtorsko delo in ne bi želel biti obdolžen prepisovanja mojih člankov brez navedbe vira, ker mislim še kdaj sedet v kongresu... (čeprav avtorja ne morem navesti, ker ga ne poznam. Se pa oproščam Milici, ker smo tako razgalili njeno spolnost) 😛

Milica po razodetju:Še za kakšen SHOUT se priporočam...
Teološka vprašanja razrešena !!!
http://tinyurl.com/aw39h5f
SHOUT pls
 

Hozzászólások

Koccco
Koccco Nap 1,914, 07:00

Ena miselna !

Ludislav
Ludislav Nap 1,914, 07:17

čak mal.. a rabm pol kratke? al bundo?? zdej mi pa res ni jasn :😁

strok78
strok78 Nap 1,914, 07:39

tvoj cil je .... O moj bog!

Ludislav
Ludislav Nap 1,914, 07:50

sodeč po tem, da gremo vsi tja

Koccco
Koccco Nap 1,914, 07:59

Ja pekel je zmrznil, ostanejo nam samo še nebesa in "O moj Bog!" lol

Ludislav
Ludislav Nap 1,914, 08:03

kje so pa vice?

mr.Loboda
mr.Loboda Nap 1,914, 08:55

Ah, ta pa je stara internetna 🙂 Sicer pa dvomin, da je v orginalu iz Beograda.

mufekk
mufekk Nap 1,915, 00:49

to ni milica, to je ću još...! - pa vote za oceno 10!

Koccco
Koccco Nap 1,915, 08:03

Aja - Milica je "uvožena" : P

Tittannos
Tittannos Nap 1,915, 10:28

hahaha, umrl od smeha skoro : D

Fidel Castro died
Fidel Castro died Nap 1,949, 13:01

sub 546

Krenidan
Krenidan Nap 1,969, 15:04

UZMITE MM MEDALJU VRLO LAKO

http://bratori.herobo.com/Easy-Subscriber/

 
Hozzászólás elküldése

Mi ez?

Egy eRepublik polgár által írt cikket olvasol, egy többjátékos, valós országokon alapuló stratégiai játékból. Hozd létre a saját karakteredet, és segítsd az országod felvirágozását, mint csatahős, elismert újságíró vagy gazdasági guru!