Háttérkép be/ki

Join the new world

 

nikol000 - кандидатура за председника

Nap 2,268, 02:03 Megjelenés helye: Serbia Szerbia által nikol000


Данас…
Данас је дан када бих своје време, знање и вољу понудио грађанима еСрбије.
Данас је дан када ми је и жеља, али и намера, покушај, да заједничким снагама обезбедимо еСрбији место које јој у овом еСвету припада – а то је сам врх.
Историја је показала да је највећи проблем код нас одувек била неслога. Ујединити нас може само заједничко страдање. Ситуација у еСвету није претерано бајна по нашу државу – питање је времена када ће нас бивши савезници и дугогодишњи непријатељи ударити свом силом и снагом. Координисано. Организовано. Мучки, и тамо где највише боли.
А ми?
Ми смо последњих дана ударали сложно. Јединствено. Срчано. Ударали смо са савезнике, не питајући за цену. Ударали смо као један.
Нисмо ударали за десет од десет ресурса. Да, 10/10 je јако значајно, и политички програм малтене сваке странке у еСрбији као главну црту има „пут до гуме”. Ударали смо заједнички јер смо бранили слабије од себе.
И зато…
Ја бих рекао да је јединство једанаести ресурс. Па нек било само на бојном пољу. Док бранимо наше. Док бранимо слабије. Док узимамо оно што нам са правом припада.
Хајде да покушамо да обезбедимо и тај метафорички једанаести ресурс.
Јер то је нешто што ниједна друга држава никада неће имати.
Тај 11. ресурс нам је најважнији, али смо га стално занемаривали. Ова Влада сигурно ће све урадити да не изазива поделе и за сваку своју одлуку добро ће ослушнути глас народа.
Састави тимова и програм

Премијер: Marcus Nerva Traianus

Саветник: Van Sebe


МСП

Као што можете и претпоставити, лично ја и цела моја екипа највише ћемо се усредсредити на дипломатске активности. Већ данима користимо лична познанства како бисмо олакшали власти и покушали да поправимо позицију еСрбије, у коју нас је довела политика гледања краткорочних интереса у циљу личних добити, без размишљања о дугрочним последицама исте. Међутим, да бисмо предузели конкретне кораке потребан нам је званичан мандат.

Као што видите, већ неко време трају притисци и пропагандни напади на Србију што нас доводи у ситуацију да морамо да водимо рачуна о свакој речи коју напишемо. Зато вам не могу понудити детаљан програм или списак држава са којима желим сарадњу. Уместо тога нудим вам гаранције да ће сигурно бити онако како играчка заједница осећа да је исправно. Током година и мењања савеза дошли смо у ситуацију да се морамо држати најближих пријатеља, али ни у једном тренутку нећемо им допустити да воде спољну политику Србије уместо нас. Наш интерес мора бити најмање у равни са интересима наших савезника. Никакви притисци и ултиматуми неће бити разматрани са наше стране, а свакако се истим нећемо служити.
Активна, неагресивна и доследна спољна политика – то је оно на чему ће бити ангажоване скоро све дипломате којима у овом тренутку располажемо, али и други искусни играчи, пре свих утицајни новинари, како бисмо увек и око свега имали усаглашен став као заједница. Примарни циљ мог мандата неће бити јурњава за потписивањем уговора о новом савезу, већ враћање угледа еСрбије међу пријатељима и противницима на чему ће доста посла имати и наша војска, јер најбоља дипломатија је, проверено – „демиџ дипломатија”.


Министар: TT Lighter

Чланови тима: Bogohulja, Sever Vetrovnik, Milos Feldmarsall, Dio Maximus, Cookies Crisp, atohnhaketon, BinaryMind
Министарство одбране

Како је однос државе према војницима нижих дивизија погрешан, те се они мотивишу да пуцају, решавају мисије и присуствују ударима ˜– па сувише рано, са неразвијеном снагом, прелазе ка вишим дивизијама, када вредност њиховог учинка бива сведена на минимум. Наша бројност није довољна, уколико не умемо да је искористимо на прави начин.
На основу тога, Министарство одбране пружиће апсолутну подршку јединицама које имају програм за јачање војника прве и друге дивизије, те улагати и учествовати у развоју тих играча. Пример исправнијег приступа овом проблему јесте јединица “Бомбаши”.
Радићемо на бољој организацији удара војних јединица. Често су они сазивани кад за њих није било потребе, у биткама које нису приоритети или у погрешно време, када је већ касно да се утиче на резултат једне рунде или саме битке. Командантима врло често није ни доступна јасна листа са приоритетним биткама.
Због великих промена на дипломатском плану, очекујемо да месец пред нама буде знатно тежи, са много важних битака. Стога, када стање на фронту буде налагало, на ударима се неће штедети. Беспотребних и тренинг удара неће бити, а листа приоритета биће доступна током читавог дана, како се штета војних јединица не би расипала. У оквиру рефунд система значајнијих измена – неће бити.
Најзначајнија новина биће формирање “титана”, у оквиру свих дивизија. Критеријум за одабир јасан је и објективан: играчи ће бити рангирани на основу ударца, те ће по тој листи бити позивани да се прикључе овом одреду. За важне српске и савезничке битке њима ће бити донирани тенкови, а испуцавање штете биће контролисано.
Чланке са наређењима Министарство ће објављивати и ажурирати свакодневно, извештаји са сваког организованог удара биће увек доступни, а увид у сваку појединачну донацију командантима и сваки постављени ЦО – увек омогућен.
Министар: Antic Dragan

Чланови тима: Srbobran 1, Sljivo, crni anjaa, Bogohulja, CKIMIY, sojgu, Marko Tunic, Milos Mixi, M1TRO, leo kolje zeku

МУП

Кључан задатак Министарства унутрашњих послова биће оживљавање државне цивилне јединице, Куке и мотике. Тим Министарства разврстао би чланове јединице тако да један пук садржи чланове једне дивизије.
Осим што би се постигла боља усмереност штете постављањем различитог ДО-а дивизијама, ово представља и одличан начин за праћење активности њених чланова, на основу које би они били награђивани, на недељном нивоу.
Како припадници нижих дивизија своју активност не треба да покажу пуцањем, већ уздржавањем од напретка по искуственим поенима и активношћу на каналу јединице – као награду чланови ће добијати златнике за унапређење тренинг центара.
Припадници виших дивизија биће награђивани тенковима, на основу броја убистава током протекле недеље.
Поделе тенкова за припаднике нижих дивизија неће бити организоване. Уместо њих, играчима ће бити понуђено оружје за производњу ракета. Првенствено због тога што испуцавањем ракете играч не добија искуствене поене, а уз то прави и више штете за краћи временски период. За цивиле осталих дивизија поделе тенкова биће организоване онда када стање на фронту то налаже.
Поред овога, МУП ће водити евиденцију о одобреним држављанствима, те се потрудити да примени већ донесен правилник за доделу српских пасоша.
Задатак Министарства биће и редовно издавање чланака са финансијским извештајем о поделама и раду Куке и мотике, те са обавештењима о преварама и Црном листом.


Министар: elminjo

Чланови тима: metafizikalac, T3RZA, H0RU5, nidzaaaaa, Pecanova, alQaddafi


Министарство информисања


Четири кључне ставке рада Министарства информисања биће:
Правовремено и објективно извештавање о раду Владе и Конгреса еСрбије;
Слободан приступ грађанима еСрбије информацијама од јавног значаја;
Покретање медијског јавног сервиса еСрбије – Радија еСрбија;
Извештавање јавности о догађањима у еСвету и еСрбији.


Министар: Letva
Чланови тима: Nerazuman Lavirint, revolucionarKG i Don Lex


Министарство економије

Задатак Министарства економије за предстојећи месец биће да уредно и транспарентно води државне финансије уза свакодневну доступност токова државног новца преко јавне књиге финансија. Приливи од пореза у трезор еСрбије су стабилни, па се пореске стопе неће мењати. У случају неких изузетних промена, ово министарство задржаће право да пореске стопе коригује и прилагоди насталој ситуацији уз претходну јавну расправу.
Пошто је време када смо могли да направимо значајније резерве иза нас, а актуелна ситуација и празна државна благајна не остављају простора за стедњу, ово министарство ће се у договору са Владом потрудити да финансије стабилизује и омогући несметано функционисање свих буџетских корисника.
На почетку мандата урадиће се пресек стања и оквирни буџет на основу пројектованих прихода, а гласање за донацију у Конгресу неће се тражити пре него се оправдају утрошена средства.
У сарадњи са другим министарствима, Министарство економије урадиће нацрт и препоруке инвестирања у инфраструктуру тренинг центара играча нижих дивизија, те сходно финансијским могућностима и политичкој вољи, кренути у реализацију.
О свим активностима уредно ћемо обавешавати грађане, а поред стандардних седмичних детаљних финансијских извештаја, потрудићемо се и да објавимо неке економске туторијале и да новине Министарства економије вратимо у функцију.

Министар: igajunior

Помоћник министра: boleplecoМинистарство образовања

Министарство образовања ће се овог месеца посебно посветити едукацији младих играча, најпре кроз разговор и савете на каналу на коме ће увек бити неког са ким би могли да попричају. Евидентно је да нови играчи пребрзо напредују са нивоима, а премало са снагом, а ми ћемо покушати да то променимо како би свако од њих био што кориснији Србији која већ дуже време има проблем са нижим дивизијама.

Поделе играчима сваке вечери ће се наставити, али ће се уместо хлеба који подстиче младе играче на ударање делити голди или новац који ће они искористити за унапређење својих тренинг центара. Чланови Министарства покушаће да се побрину да се новац потроши у праве сврхе.
Такође, у последње време није написан готово ниједан туторијал за најмлађе, што ћемо ми овог месеца променити тако што ћемо благовремено извештавати играче о свим променама заједно са МИ. Такође, у сарадњи са другим министарствима, покушаћемо да помогнемо најмлађима да што боље напредују.

Mинистар: Baby. Bullet

Чланови министарства: Hektorsilni, nadalina13, Zerox1989, CHRISTIANE.F
Ваш Nikol000
 

Hozzászólások

revolucionarKG
revolucionarKG Nap 2,268, 02:05

Pravi čovek na pravom mestu

Backoovan
Backoovan Nap 2,268, 04:51

Hahaha evo kako Hanibal drzi disciplinsku na pola Nikolo-ove vlade ukljucujuci i predsednickog kandidata licno

http://prntscr.com/2pf1zq

To je ta ekipa.

Backoovan
Backoovan Nap 2,268, 04:54

U stvari kod njih se i ne zna ko je zapravo predsednicki kandidat..

http://bit.ly/1cQszYi

Backoovan
Backoovan Nap 2,268, 05:44

http://prntscr.com/2pfcoi
http://prntscr.com/2pfcuv
http://prntscr.com/2pfd22
http://prntscr.com/2pfdav

na ovo dodajte kolacica i voala eto recepta za katastrofu..

Michael Alan Westen
Michael Alan Westen Nap 2,268, 06:08

Backo sto se nerviras?xD jbg sad sl mesec nece moci od drzave da se uzima al snacicete se vec nekako za tenkice za podelu.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Nap 2,268, 06:18

Misliš, onaj Hanibal kojeg ste VI doveli?

igajunior
igajunior Nap 2,268, 10:46

Ja da sam Nikol000 i ekipu cimao za pomoc jer ste u*rali motku sa saveznicima, koliko ga je cimao SZR i ostatak te koalicije, ne bi imao obraza da stavim komentare kakve sam upravo procitao...
Naravno, ne bi ga cimali da je istina bilo sta od vasih nebuloznih i suludih komentara, no vase se zna...

Kakvi obrazi, ovo je igrica moto na delu...

Backoovan
Backoovan Nap 2,268, 11:09

Ja koliko vidim covek za koga planirate da informise eSrbiju ima najlepse moguce misljenje o kadrovima koji su ranije vodili MOFA tim eSrbije.

http://prntscr.com/2mu8ng

Da li ste vi uopste na vezi sa mozgom ili smatrate za normalno da menjate misljenja na svakih 15 minuta..
Prvo pljujete UES pa ih ljubite pa ih opet pljujete pa ih sada nanovo ljubite, zatim SZR ne valja pa je onda super..

Izgleda da vam je jedino vera u Hanibala i pokradene pare kojima vas podmazuje apsolutno nepoljuljana..

elminjo
elminjo Nap 2,268, 13:13

day 1873
koji car
i onda jos pita dali smo mi na vezi sa mozgom
gg
xD

p.s.
http://prntscr.com/1lf1pg

Brakolomac
Brakolomac Nap 2,268, 15:30

BACKA OVNA SU RUSILI DA BI SRUSILI BABU, A BABU GAMBINO SU RUSILI DA BI SRUSILI SZR!!11

Podrska za nikol000!

igajunior
igajunior Nap 2,268, 18:27

kako je backo preskocio komentar xD

Mitra33
Mitra33 Nap 2,268, 06:14

Definitovno znas da je sve otislo u qrac, kada Ovan pocne da laje O.o

SocijalDemokrata 2014
SocijalDemokrata 2014 Nap 2,268, 06:51

Vidim da si clan Zajedn\o/. Da li znas da su Navijaci na celu sa Nesakom pre dve-tri godine pokrali 7 miliona dinara i mislis li da su kao takvi prikladan partner Zajedn\o/. Misli svojom glavom, a ne interesima GO koji je prodao principe Zajedn\o/ praveci dilove s lopovima u NSS.

Mitra33
Mitra33 Nap 2,268, 07:03

@SocijalDemokrata zar stvarno vjerujes u tu pricu o 7 000 000 rsd ?

Uostalom eBora je potrosio vise nego nesako, a nije imao ni blizu tesku kampanju kao on ( podsjecam da je nesako izbacio Kinu iz evrope) .. Ne kazem da nesako i DH nisu uzimali pare za NBS, ali NSS sigurno nije imao profit od toga 😉

SocijalDemokrata 2014
SocijalDemokrata 2014 Nap 2,268, 07:34

Tako se govorilo i dokazalo kada je ta afera bila aktuelna. Pisao je neko clanak, ne secam se sad ko. Ali se secam da je i savez propao tada zato sto inperatori nisu znali da vode spoljnu politiku. INperatori iz SZRa i NSSa. Ne znam da li su ostali ljudi u NSS krali, ali znam da se NSS nikad nije odrekao Nesaka i njegovih kradja, vec su ga uvek branili i opravdavali. Ja normalnu i postenu stranku kakva je Zajedn\o/ i kakav je bio SDF ne vidim u njihovom drustvu.
Od eBore indijanca i SZRa ne ocekuje se bolje, ali je Zajedn\o/ nekad imala principe i drzala ih se beskompromisno, a sad podrzava NSS. Zato sam i ostavio ove komentare.

igajunior
igajunior Nap 2,268, 10:51

Ti tvrdis da je Nesako ukrao 7 miliona, a ja da je 7miliona ukupno prebaceno preko donacija na NBS (ovo je i dan danas proverljivo)...
Hajd ti meni lepo objasni, kako je ovo moguce?
Eto, recimo da nije nemoguce, i da je sve tacno, zar Zajedno nije imao izvesnog sestubg koji je ojadio kasu? Nesako ne igra dve godine, sesrabg vrv i duze, tako da ja ne vidim nikakve principe ili logiku u tvom komentaru...
Ispravi me ako gresim...

SocijalDemokrata 2014
SocijalDemokrata 2014 Nap 2,268, 11:30

O Nesakovim kradjama sve lepo pise ovde http://www.erepublik.com/en/article/-1-2116218/1/20 . Trazio sam clanak i nasao ga. Koliko mogu da vidim, isti koji su tad branili lopova brane ga i sada. Normalnim i postenim gradjanima je sve jasno u aferi Nesako i kradjama preko MUPa, ludnice i titana, a ti samo nastavi da ga branis kao sto si radio pre dve godine i tako nam svima dokazujes da su Navijaci isti kao sto su bili, a kao takvi nikako ne mogu da budu partneri stranke kakva je Zajedn\o/. Zajedn\o/ i sesta.bg su za vas institucija i da se niste usudili da se poredite sa nama! Nastali ste kao SZRovi kompanjoni, smejali se normalnim gradjanima u lice dok ste krali i multijasili, a to Zajedn\o/ nikad nije nije radila vec je uvek bila stozer moralne i normalne Srbije i uvek drzala do principa.
A vi ako hocete da se pokajete i promenite, odreknite se Nesaka i SZRa. Sa SZR vidim da niste, ali to ne menja cinjenicu da ste nas zajedno s njima magarcili godinama. A za Nesaka, mogu samo da pitam da li se odricete lopova Nesaka i njegovih kradja? Evo, javno da te pitam, jeste li kao stranka spremni da kazete pogresili smo, krali smo, doveli smo lopova, pravdali smo ga, pravili smo majmune od normalnih igraca? To je jedini nacin da se operete i budete dostojni saradnje sa Zajedn\o/.
Ako niste, nemamo o cemu vise da pricamo!
I da, Zajedn\o/ je saradnjom sa vama skrenulo sa pravog puta i ja se nadam da ce se za njeno dobro vratiti izvornim vrednostima.

SocijalDemokrata 2014
SocijalDemokrata 2014 Nap 2,268, 11:33

@iganunior evo te mitra33 demantuje: http://prntscr.com/2pik5m Nesako i DH su uzimali pare sa NBS. On je bar posten da prizna.

SlobodanK0
SlobodanK0 Nap 2,268, 11:36

Mitra33 naravno da nesako nije sam ukrao 7 milki, tu je bila i mimi vampirica njegova ezena.

Mitra33
Mitra33 Nap 2,268, 12:14

@SocijalDemokrata

Kazem da su uzimali pare, sto je vjerovatno jer se nisu poklapali finansijski izvjestaji , za to nema dokaza , ali garantujem ti da niko iz NSS-a nije vidio ni 1 rsd od toga .. Uostalom prica o 7 miliona je smijesna . A mozes da provjeris svaki NSS-ov mandat nakon nesaka, davao se kompletan finansijski izvjestaj i niti jednom nije falilio ni 1 rsd ..

o7

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Nap 2,268, 13:01

Demose, CARE!!!!!!

igajunior
igajunior Nap 2,268, 13:09

@SD
Nemam ja problem da pricam o Nesaku, ali moramo ipak biti objektivni i utvrditi da je nemoguce ukrasti 7 miliona, a pri tome isfinansirati kampanju izbacivanja Kine iz Evrope...Jednostavno ne uklapa se, ebg...
Ne znam za sestara, pomenu neko principijelnost, pa reko da te upitam, mozda ima i za to neki clanak...
Recimo ti tvrdis da su u NSS lopovi...ok tvoj stav...U mnozini..Ali ako taj "lopov" ne igra dve godine ti onda sigurno mislis na mene, jer ja sam osoba koja je imala dodir sa drzavnim novcima...Jedini iz NSS...
Moze neki argument, da vidim koliko je ozbiljna optuzba?

SocijalDemokrata 2014
SocijalDemokrata 2014 Nap 2,269, 15:57

Optuzbe su jasno iznete u onom clanku, slobodno procitaj.
Ako taj lopov ne igra vec dve godine, onda sigurno nije problem da ga se kao stranka odreknete i pokazete da ste se promenili? Eto, ponovicu jos jednom pitanje: da li se odricete Nesaka i priznajete da ste pogresili, da li se kajete za saradnju sa SZRom i objasnite normalnim gradjanima zasto ste opravdavali Nesakove kradje i zasto ste bili sa SZRom u koaliciji?
Do tada vi nikako ne mozete da budete dostojan partner Zajedn\o/, osim mozda foteljasa u njenom GO.

Backoovan
Backoovan Nap 2,268, 09:54

P.S.
Hahaha kako kradu ideje za podelu na eBebe a i uopste oko MoS..
Toliko o vasoj sposobnosti i inovativnosti xD

Marcus Nerva Traianus
Marcus Nerva Traianus Nap 2,268, 02:06

Puna podrska, trenutno najbolji covek za Srbiju
o7

Dio Corkan
Dio Corkan Nap 2,268, 02:06

јер најбоља дипломатија је, проверено – „демиџ дипломатија”. x 1389

dosta toga si uradio kao MoFA iza kulisa tokom 2013.
ae sad da vidimo kako se snalaziš u prvom planu 🙂

Dio Hostilian
Dio Hostilian Nap 2,268, 04:07

ако случајно победите, привежи добро ланцима овог кукиза како не би почео да пени и балави по каквим званичним новинама.

Dio Corkan
Dio Corkan Nap 2,268, 04:44

bices i ti pozvan da budes "privezan lancima" posto spadas u kategoriju "iskusan igrac"

Dio Hostilian
Dio Hostilian Nap 2,268, 04:48

не знам да ли се сећаш шта је кукиз урадио пре пар месеци на страници савеза док је био шеф истога? мотивација за мотивацију, оправдање за такав поступак не постоји. стога те саветујем да га не пушташ много близу новина како не би случајно одрадио штогод слично јопе.

а то што он јесте искусан играч је друга прича. треба искористити његово искуство што више уз што веће сузбијање мана.

Dio Corkan
Dio Corkan Nap 2,268, 04:50

amin. hvala na korisnim savetima.

Cookies Crisps
Cookies Crisps Nap 2,268, 10:43

Kukiz ima svoj nacin rada, koji se pokazao kao dobar i delotvoran. Ne nameravam da ga menjam, i siguran sam da neko ko nema blage veze sa diplomatijom nece da mi deli savete oko iste.

Kritikovan sam mnogo puta za svaki svoj potez, a opet, svi su se utrkivali da za njega preuzmu zasluge kada se pokazao kao dobar.

SocijalDemokrata 2014
SocijalDemokrata 2014 Nap 2,268, 06:53

Vidim da si clan Zajedn\o/. Da li znas da su Navijaci na celu sa Nesakom pre dve-tri godine pokrali 7 miliona dinara i mislis li da su kao takvi prikladan partner Zajedn\o/. Misli svojom glavom, a ne interesima GO koji je prodao principe Zajedn\o/ praveci dilove s lopovima u NSS.

momars
momars Nap 2,268, 02:10

oJ
podrska

0rlo
0rlo Nap 2,268, 02:14

pola ministara ili je najavilo prekid igre ili se spominju u vezi sa hanijem i tu ce te opaliti,meni svejedno,ja nisam glasao zadnjih godinu dana,nema za koga

hanibal pokajnik 1389
hanibal pokajnik 1389 Nap 2,268, 03:39

ako ga ko sta pita, Strajder mi je bio premijer, Hrcak MoD...krem de la krem 😃

Milos Mixi
Milos Mixi Nap 2,268, 02:15

Srecno 🙂

Pegavac
Pegavac Nap 2,268, 02:28

Respect

igajunior
igajunior Nap 2,268, 02:28

Podrska o7

Narlindir
Narlindir Nap 2,268, 02:35

Pazi...
Da ti nesta kazem...

Timove necu komentarisati, mislim da je to interna stvar svakog predsednika da sam skupi svoju ekipu sa kojom ce izaci na teren... Mada tu ima sjajnih ljudi da se ne lazemo, pogotovo MoFa tim...

Elem, ono zbog cega sam tu jeste da tebi ka tebi, prijatelju, diskretnom heroju koji se nije nametao a radio je sjajan posao u prethodnim mesecima , pruzim punu podrsku u pozelim puno srece na danasnjim izborima, i nadam se , i buducem vodjenju drzave.

Toliko, a mi se svakako vidjamo, diplomacki ako ne drugacije 0/

Lord Andru Lavale
Lord Andru Lavale Nap 2,268, 02:55

diplomacki :facepalm:

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Nap 2,268, 06:19

Ćuti tu i čvrsto ga drži u rukama

Alex.L
Alex.L Nap 2,268, 06:50

jersi siguran da se nekaže diplomacki brt?

BG Pobednik
BG Pobednik Nap 2,268, 03:19

Diskretni heroj : )))

crni filip
crni filip Nap 2,268, 05:16

e kad vec spominjemo timove...
u MUP timu se nalazi jedan igrac koji je pre bio u AP, cak i u APsavetu
pokusavao je da udje u ministarstvo ali tada mi nismo imali vecinu...(bilo je vise vasih multica nego postenih ljudi)
sad vidim da je presao kod vas da bi mogao da se uvali u MUP 😉
ali za to vreme dok je on prelazio vi vise niste bili u vecini, sad mu je verovatno zao.
ali nama je drago sto ga vise nemamo 😉
taj ce se sam prepoznati siguran sam 😉

igajunior
igajunior Nap 2,268, 11:23

Bilo je i drugih likova u AP pa su pobegli glavom bez obzira kad su shvatili da postojite da bi ojadili NBS i obezbedili kintu za finansiranje podela...Svako par meseci vas u*ere, sto reke jedan iz vase koalicije, kad iskukate 🙂

Ako mislimo na istog igraca, postoje garancije njegovog komandira...Nama je to dovoljno 🙂

crni filip
crni filip Nap 2,268, 21:46

verovatno i mislimo na istog....
i nemoj sada da izmisljas kako krademo jer si ti najveca lopovcina...
(odmah posle hanibala naravno)

igajunior
igajunior Nap 2,269, 01:39

brt u pravu si, sta da ti kazem...samo nastavi tako...ccc
ispred tebe je svetla karijere 😛

crni filip
crni filip Nap 2,269, 07:22

znam da sam u pravu...

ReFund kasper
ReFund kasper Nap 2,268, 02:47

o7

Dio Zeka ai
Dio Zeka ai Nap 2,268, 02:49

odgovoran i ozbiljan kandidat

srecno \o/

 
Hozzászólás elküldése

Mi ez?

Egy eRepublik polgár által írt cikket olvasol, egy többjátékos, valós országokon alapuló stratégiai játékból. Hozd létre a saját karakteredet, és segítsd az országod felvirágozását, mint csatahős, elismert újságíró vagy gazdasági guru!