Háttérkép be/ki

Join the new world

 

Ministerul Apărării - informare publică

Nap 2,183, 13:39 Megjelenés helye: Republic of Moldova Moldova által Ministerul Apararii Moldova


1. Legea de NE contra Ucrainei propusă în acest moment de Constandache Nicolae este o altă aberație din serialul de succes promovat în ultimele luni de...

Mă opresc pentru că intenția acestui articol nu era să discut tâmpeniile făcute la nivel politic CONTRA eMoldovei de anumite personaje. Credeam că așa ceva se poate întâmpla doar dacă scapi în Congres un sârb sau un alt neam de PTO-er. Se pare că m-am înșelat. Felicitări pentru acțiunea dumitale. De-acum lasă 3 Ministere să dreagă fapta ta. Tu meștere ai dat deja logout. Și să mor de te-am văzut vreodată luptând pentru eMoldova. În fine. Ce votați aia aveți.

2. Setul de MPP-uri se va stinge foarte curând. Deocamdată eMoldova și-a dorit neutralitate. Recomandarea mea la nivel de guvern a fost abținerea de la semnarea altor MPP-uri pe termen nelimitat - nelimitat fiind egal cu timpul de ieșire din neutralitate. eMoldova are probleme mai importante în acest moment decât semnarea unor alianțe de formă cu țara X sau Y doar pentru ca Ghiță, 2-clicker să-și poată da liniștit DO-ul și să stea în continuare la căldurică fără să-l doară în absolut nicio parte anatomică de ceea ce e cu adevărat important pentru eMoldova.

3. Peste 50% din jucătorii eMoldovei (care fluctuează undeva între 170 și 200 la nivel total) se implică sub 1 oră la nivel de joc pe fiecare zi. Intenția mea este de a încerca să scot din nepăsare și comă vegetativă cât mai multe persoane de acest fel. Vor exista în viitorul apropiat acțiuni militare și sociale în această direcție.

4. Eu totuși stau și mă întreb cum de sunt unii care reușesc să găsească lucruri de făcut și peste 4-5 ore în joc și de ce ar trebui să mă sparg eu în jdemii de bucățele ca munca pe care o fac să fie iar și iar ignorată. Dar asta e doar o notă personală.

5. Dacă vor exista lupte nu va fi la alegerea mea ci la alegerea statului X care se va trezi că are musai nevoie de teritoriile eMoldovei. EU nu voi declanșa absolut niciun plan de luptă. eMoldova nu are în acest moment decisă direcția de drum lung. eMoldova va avea în cel mai bun caz aliați de nădejde abia după 3-4 luni de la intrarea într-o alianță. NU vă faceți iluzii că intrând în alianța Z brusc gata ne punem pe cafteală. NU. NU. Să mai repet? NU! Cine ne-ar oferi sprijinul? Noi veniți și brusc puși pe sfadă? Ei hai... răbdare.


NoOnexRO,
Ministrul al Apărării eMoldovei
 

Hozzászólások

ManuR
ManuR Nap 2,183, 13:57

o7
Indiferent de opinia mea personala, declansarea unui atac acum, cand 90% ati votat neutralitate si nu sunt MPP-uri de partea Moldovei e sinucidere curata....
Cui i s-a facut sa incerce cum e fara teritorii poate sa voteze DA, eu v-as sfatui sa votati NU la legea de NE

ManuR
ManuR Nap 2,183, 14:01

La 11 voturi trebuiau sa apara macar 6 comentarii.... faptul ca discut singura cu peretii e ...... Q.E.D.

The_Form
The_Form Nap 2,183, 14:03

😃
rabdare ..

ManuR
ManuR Nap 2,183, 14:04

nimeni nu are mai multa rabdare ca mine (intreaba Koreenii)

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,183, 14:06

eMoldova e pământul unde se scrie cel mult "vot" sau "+1" în comentariile unui articol.
Oamenii tac și așteaptă. Să fie cum vor ei. Și nu e. Dar tac în continuare.

Markuper
Markuper Nap 2,183, 18:19

Sau inutile despre unire

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Nap 2,183, 14:52

...si ca sa citez un clasic in viata: +1

Markuper
Markuper Nap 2,183, 18:42

1. Poate si o soluție? o să avem razboi direct, bine înțales că ne sterg ei, că au diviziuni 1-3 puternici, totus ne distrăm, riscul mare că de obicei dăm în razboi tot ce avem si inactivitatea până acumulăm resurse din nou apare.
2. DO în D1-D3 ce folos un batonas zilnic în plus, dar nivel creste cu 40-60 puncte? poate mai bine folosim punte pentru cresterea puterei?
3. 170 și 200 un nivel când înțalegi că mai departe cu str mic n-ai ce face în D2, si D3, si două posibilități ramîn, continui numai cu întrenament, sau dai cu ce mai ai si distractie scade cu timpul la zero, ce faci în D3 cu 5k str
4 si 5 fără comentarii

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 00:52

1. Markuper, în momentul în care cineva șterge eMoldova asta nu înseamnă în niciun caz lupte constante. Înseamnă lupte de atâtea ori cât vor exista 10.000 de MDL investiți într-un război de eliberare - ce va fi probabil pierdut iar și iar. eUcraina a fost în situația asta mai bine de 1 an. Fără Congres, fără posibilitatea de a scoate bani din trezorerie, fără posibilitatea de a acorda cetățenii.

2. Nu știu. Am presupus doar că fiecare vine să dea măcar work+train și eventual să facă DO-ul - mai ales acum când sunt și recompense săptămânale.

3. Da, strength-ul e cheia dar cine intră în joc o face haotic. Apasă pe butoane, se ia după culori și medalii și abia după aia își dă seama că e necesară și puțină strategie... moment în care oricum e poate prea târziu.

Lady Indra
Lady Indra Nap 2,184, 00:10

măi, nene! ai dreptate... cât năduf ai acumulat...

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 00:54

Și totuși morții nu reacționează nici la palme.
Voi încerca cu tămâie data viitoare.

Disturbed One
Disturbed One Nap 2,184, 03:13

Amin! de pe telefon nu imi pot permite mai mult

The_Form
The_Form Nap 2,184, 03:20

Cred ca totusi trebuie sa semnam 2-3 mpp-uri cu tari ce au razboi, ex chilie/mexico
pina nu se clarifica situatia Aliantelor la nivel global ..

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 03:41

De ce? Neutralitate înseamnă să stăm departe de conflicte atâta timp cât nu știm cine ne va fi prieten sau dușman săptămâna viitoare.

The_Form
The_Form Nap 2,184, 03:47

desi eu n-am ales neutralitatea ..
eu am o alta parere despre ea ..

si anume, - sa nu ne grabim cu aliantele,
insa sa facem mpp-uri, sa avem acces la razboi, si asta nu inseamna numaidecit ca am ales calea incotro sa mergem .. pur si simplu ne asiguram o eVietuire decenta.

cum se formeaza noile aliante, analizam ce-i de analizat, si mergem mai departe cu noul set de mpp-uri

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 04:39

Să înțeleg că singurul motiv pentru care am avea nevoie de MPP-uri e strict pentru realizarea DO-ului? Realizarea DO-ului pentru câte persoane? 30-40-50? Același DO care poate fi setat de comandant pe orice țară chiar dacă există sau nu MPP-uri?

Deci eMoldova va plăti 10.000-30.000 (1-3 MPP-uri) pentru ca 50 de omuleți să nu fie forțați să staționeze într-o țară ca Rusia care are acces practic la jumătate din statele lumii prin MPP-urile ei.

Bun, am lămurit partea financiară. Acum să trecem la partea strategică.

Pe ce criterii vom alege MPP-urile?
Vor fi alese doar țările ce au războaie?

The_Form
The_Form Nap 2,184, 06:12

daca nu pentru acei 50 de omuleti, atunci pentru cine mai exista comuntatea noastra ?

ce tine de mpp, da, eu as alege 2-3 mpp-uri temporare,doar cu tari ce au razboi, pina nu hotaram incotro mergem mai departe

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 06:32

Comunitatea este formată din oameni VII.
Dacă le dai mur în gură și le și mesteci posmagii vor sta liniștiți și-i va durea în continuare în cot.

Vor rămâne ăia 3-4 care se ceartă prin presă că altă treabă n-au.
Vor mai rămâne și ăialalți 3-4 care muncesc să scoată niște articole și niște informări.

Dar restul? Restul până la 180?
Ce-ar face EI dacă n-ar avea MPP-uri?
Dacă n-ar avea DO-uri.
Dacă ar fi un sârb președintele lor.
Dacă n-ar avea bani în trezorerie.
Dacă n-ar avea oameni care să muncească.
Dacă n-ar avea de unde să cumpere arme...

Oare s-ar schimba ceva sau ar sta în popușoi ca și până acum așteptându-l pe Sfântul eRep să le-aducă click-uri?

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 07:16

Păi dacă lor nu le e interesant de ce să ne dăm peste cap pentru ei?
De ce să nu pun accentul pe cei care contează? Cei care sunt vii și oferă o interacțiune reală? De ce să-mi bat capul pentru ăla care se loghează o dată pe zi? Și să plătesc 20.000 de MDL pentru asta?

Nu s-a schimbat nimic, The_Form.
Totul e la fel ca acum 1 an.
Câte voci reale, noi a câștigat eMoldova?
Câți jucători tineri am reușit să formăm? Să-i învățăm să se descurce?

A cui e vina oare?
A celor ce au muncit degeaba sau a celor ce dau login/logout?

Eu am propus doar să schimbăm abordarea.
Să-i lăsăm să se trezească. Să caște ochii, să vadă că lucrurie nu sunt bune și să vină cu scandal la mine. Să se ia de fundul pantalonilor și să se arunce în sus că nu se face treabă.

Ca să-i pot întreba unde au fost și ce-au făcut ei până atunci.

Sau.. putem sta în continuare în ciorba noastră.
Fiecare va mânca cu lingurița lui de argint - Acvilele din supa lor, planetiștii din a lor, Zimbrii din a lor, Dacii din a lor, LeBeV-iștii din a lor... că ni-e scârbă să vedem ce-are dom'le ălalalt în farfurie? Ia să văd... o fi mai gustos? Poate-i lipsește niște sare și el nu știe.

Norman Asante Nap 2,184, 07:48

Hozzászólás törölve

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 07:56

Asante:

We will analyze the case and take the appropriate actions. Please note that you will not be notified about any measures resulted from this report. We are sorry for any inconveniences this might cause.

În cazul tău voi ghici.

Hunab Ku
Hunab Ku Nap 2,184, 08:25

NoOnexRO, cu riscul de a te dezamagi, pot afirma cu siguranta ca terapia de soc nu va schimba situatia. O spun din proprie perspectiva. Nimeni si nimic nu ma va determina sa ma implic precum am incercat la inceput.
Sa fure The_Form si gloata toate virtualitatile ramase in eMD, sa aiureasca Girngo non-stop, Asante sa scrie pe toate gardurile "unire", cei mai incompetenti si imorali jucatori sa fie plasati in functiile cheie ale eMD etc., etc. oricum nu ma voi implica. Sunt total dezamagit de latraii din presa din cauza carora cei care ar fi putut sa faca jocul mai placut au decis sa se retraga.

PS evident ii respect pe oamenii care au decis sa ramana pe baricade si sa munceasca in interesul comun, iar tu esti unul dintre ei.

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 08:43

Hunab Ku, fiecare are motive să nu se implice.
Unu n-o face de lene, altul că se murdărește și n-are abonament la curățătorie, altul că nu știe, altul că e timid, altul că se teme, altul că e dezamăgit, altul că are încă vin în frigider, altul că nu pune nimic la suflet...


Așa. Eu zic să stăm toți și să nu facem nimic.
Îl punem pe Asante președinte, noi stăm și el muncește pe plantație.
Nu e mai bine așa?

Cel mai tare mă scot din sărite atitudinile alea virginale de genul "lasă-l mă în pace că dacă îl bagi în seamă mai rău faci". Pe bune? Hai, afară, pe stradă n-ai tupeu să ajuți o fată înconjurată de 3 derbedei că rămâi fără dinți dar aici? Nici aici n-ai tupeu să strârpești răul de la rădăcină? Am înțeles, e un joc, pentru tine, cel ce stai nu contează cât contează pentru mine. Pe tine nu te deranjează să vezi că alții sunt călcați în picioare. Pe mine mă deranjează.

Fiecare cu damblalele lui.
N-o să mă convingă nimeni că stând și așteptând mă voi îmbogăți și voi fi înconjurat doar de lapte și miere.

The_Form
The_Form Nap 2,184, 06:59

ei mai NoOnexRo ..
nu putem sa-i impunem sa devina mega activi .. daca nu le e interesant, ce le mai ramiine de facut ?p.s in ai "mei" 50 intrau si aia activi si 2clikerii (:

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 07:16

Scuze, am dat Reply mai sus.

 
Hozzászólás elküldése

Mi ez?

Egy eRepublik polgár által írt cikket olvasol, egy többjátékos, valós országokon alapuló stratégiai játékból. Hozd létre a saját karakteredet, és segítsd az országod felvirágozását, mint csatahős, elismert újságíró vagy gazdasági guru!