Háttérkép be/ki

Join the new world

 

[MOFA] Next Direction...

Nap 2,183, 13:00 Megjelenés helye: Republic of Moldova Moldova által Foreign Office Moldova


Drag popor,

In urma consultarilor opiniilor Dumneavoastre, optiunile care au luat majoritatea voturilor, conform asteptarilor, au fost :

1. Pro unei Aliante din care va face parte si Romania
2. Mentinerea neutralitatii pina se aseaza lucrurile la locul lor

Pentru moment am decis sa mentinem neutralitatea , dar optiunea semnarii unui MPP cu Romania ramane valabila. Cum am mentionat anterior, ramane de vazut cum vor evolua strategiile in cadrul unor noi aliante.

Pe plan mondial se vehiculeaza formarea unei noi aliante ,care are cuprinde Polonia-Chile-Brazilia, eventual Spania si Croatia. Vom fi cu ochii pe ei si asteptam urmatoarele actiuni.

O mica precizare... am demonstrat din nou ca Moldova e un popor demn, si ca n-am ales sa trecem in TWO, ramanem loiali vechilor aliati care au fost alaturi de noi in momentele care aveam cel mai mult nevoie.

Piatra nu spera sa fie nimic altceva decat piatra. Dar, colaborand, se alatura altor pietre si devine templu.

Sa ne auzim de bine

o7

p.s. http://www.erepublik.com/en/main/law/Republic-of-Moldova/134854 votati cu NU, va rog
 

Hozzászólások

GringoLBV
GringoLBV Nap 2,183, 13:50

LadyIndra ????

EtienneMD
EtienneMD Nap 2,183, 13:54

eu , de ce ?

GringoLBV
GringoLBV Nap 2,183, 13:54

)) nimic atunci ...

EtienneMD
EtienneMD Nap 2,183, 13:56

poate totusi precizezi....

Norman Asante
Norman Asante Nap 2,183, 23:14

Esența modulului militar din Erepublik sunt Alianțele. eMoldova nu prezintă azi interes pentru nicio alianță de e-state, în afară de eRomânia, dispusă acum să încheie un acord de lungă durată, pe care vor fi obligați să-l respecte și viitorii CP ai celor 2 e-state. Ratarea acestei oportunități, care foarte probabil nu se va mai repeta în viitoarele 6-8 luni, este irațională ca să nu zic mai mult.

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 00:46

Asante, ai votat? Părerea ta e un singur vot. Te surprinde asta?

Norman Asante
Norman Asante Nap 2,184, 02:13

Hai siktir!

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 02:21

Ți s-a făcut iar de-un ban, o tu mare propovăduitor de Uniri?

Nomad_Soul
Nomad_Soul Nap 2,184, 00:07

Conform asteptarilor ? Dar cum de ati fost atat de siguri pe voi ? O fi fost numarul de membrii a partidelor si UM X,Y,Z mai mare decat numarul tuturor celorlalti si asta inseamna ca a fost doar un referendum de dragul "sa nu spuna lumea ca n-am intrebat" ?

Am inteles ca o optiune a luat numarul cel mai mare de voturi, dar si cealalta optiune a fost foarte aproape ca voturi. Okay, acest mandat nu sustine o alianta din care o sa faca parte si eRO, dar tineti cont de dorinta si optiunea celorlalti de o apropiere fata de eRO.

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,184, 00:41

Nomad_Soul, ce procentaj din persoanele ce au răspuns își doresc o alianță cu eRomânia? Și ce procentaj îți doresc un MPP cu eRomânia. Ai calculat?

Ca să ții cont de o opinie acea opinie trebuie să fie manifestată de un segment destul de mare. Nu poți lua în calcul opțiunea X doar pentru că 2 oameni și-o doresc.

Sunt convins că există mult mai multe persoane ce nu și-au exprimat părerea în legătură cu acest subiect dar nu le putem număra ca pe steagurile lui Pristanda.

Nomad_Soul
Nomad_Soul Nap 2,184, 11:55

Clar ca nu toata lumea s-a pronuntat pe tema asta si mi se pare total stupid ca nu au lasat macar un comment, pana la urma de asta s-a si facut sa aflam opinia tuturor. Daca se fac miscari in directia eRO cel puti de a discutat si propune un MPP din pct meu de vedere pe moment este okay.

Lady Indra
Lady Indra Nap 2,184, 00:15

nimeni nu a contestat vre-o dată dorința de apropiere de eRo... eu, încă aștept un răspuns de la CP-ul eRo de peste 48 de ore... nu este vorba despre dorința noastră... doar...

este un proces bi-univoc... trebuie 2 doritori pentru o alianță sau MPP...

think about it!

GringoLBV
GringoLBV Nap 2,184, 11:56

slabe relații și expunere ai ajuns să ai dacă stai peste 48 de ore după un răspuns..
de obicei chestiile astea se rezolvă instant .. desigur că nu pe cale oficială cu telegramă de stat...

bobo900
bobo900 Nap 2,184, 02:57

de ce nu initiati MPP-ul , se va semna indiferent de CP

Norman Asante
Norman Asante Nap 2,184, 03:44

Nu permite duplicitatea iscusită a celor de la butoane din eMoldova, care s-au obisnuit sa minta si sa se minta, dîn perioada membership-ului în CoT...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Nap 2,184, 15:25

poti sa stai in cap si in coada, norman... eMD nu va face parte din aceeasi alianta cu eRO chiar daca vei spama la fiecare ora presa cu gargara ta despre unire.

de ce nu mergi sa te unesti solo?😁)

Riyusaky
Riyusaky Nap 2,184, 04:27

Vor urma cateva luni interesante...
Vote !

off topic:De ce ati scris titlul in engleza si restul textului in romana ?

EtienneMD
EtienneMD Nap 2,184, 10:16

asa mi-a venit in minte 🙂

unualibro
unualibro Nap 2,184, 13:33

Deh, fiecare a avut un vot. Personal am mers pragmatic pe: fun. Dupa parerea mea, nu e nici un fel de distractie sa fii aliatul Romaniei in jocul asta. Din contra, cred ca e unul din statele cu cea mai inflexibila si plictisitoare politica externa. Dar, respect optiunea majoritatii. Vedem ce iese.

Nomad_Soul
Nomad_Soul Nap 2,184, 23:57

In acest moment nici eMD nu sta mai grozav, ajunge doar sa mentionam ca de 2 zile eMD nu mai are nici macar o batalie activa unde poate lupta ! Stam si ne uitam la stele, facem economie de paine si de arme se pare ca ... ca asa de fun e jocul asta incat nici click-ul de batalii nu mai are rost sa-l dai.

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,185, 00:04

Să-nțeleg că dacă eMoldova nu are bătălii active acestea lipsesc pe glob sau ce? E musai să fim așa de fățarnici cu chestiile astea? Chiar nu putem privi adevărul în față? Cine vrea să lupte o va face. Și va alege să lupte pentru cine vrea. Indiferent de DO-uri și CO-uri.

Sau mai bine hai să ne dăm răniți și să așteptăm infirmierele românce în fustițe scurte.

Nomad_Soul
Nomad_Soul Nap 2,185, 00:48

Nu m-as supara de ar fi si moldovence, sunt printre cele mai faine. La fel de faine si ungoroaicele si etc. Este o REALITATE, nu e nimeni aici fatarnic sau pana mea ... NU SUNT LUPTE IN EMD, da ... putem sa ne mutam si sa dam in alta parte ca pana la urma aia e, dar daca se poate rezolva problema asta cu bataliile, sa aiba si oamenii din UM DO fara sa mai fie nevoiti sa se tot mute, de ce nu se poate rezolva ?

Poi asa sunt solutii si pentru un joc mult mai bun, de ce suntem fatarnici si jucam jocul asta ? Stam ca fetele mari cu ceva-n sus asteptand sa ne pice-n poale ... de parca suntem noi puterea militara a elumii.
Aia mari o sa faca aliantele, dupa ce sunt gata o sa aflam si noi si o sa stam inca o perioada la usa asteptand sa ne primeasca mariile lor.

Pana atunci macar rezolvati MPP'uri.

NoOnexRO
NoOnexRO Nap 2,185, 01:11

Probabil articolul Ministerului Apărării cu informarea de rigoare nu e atât de important ca ăsta de aici, altfel nu prea văd de ce nu comentezi dincolo.

Chiar e necesar să mai explic încă o dată ce înseamnă NEUTRALITATE?
Chiar e necesar să mai explic încă o dată că vorbim de costuri de genul a 20-30.000 de MDL doar pentru că avem 50 de conturi care se loghează zilnic și dau și niște lupte?
Chiar e necesar să ignorăm faptul că indiferent CE alianțe există omul va lupta unde e setat un ordin plătit, chit că e pentru aliați sau pentru dușmani?

Vreți să vă donez eu 20 de MDL să staționați în Rusia, țară cu 13 MPP-uri ce le puteți utiliza după bunul plac pentru DO-uri? M-ar costa 1.000 de MDL bani pe care i-aș da bucuros numai să văd că începeți să utilizați și puțină logică în raționamentele pe care le faceți.

Eugeniu06
Eugeniu06 Nap 2,185, 09:16

Parerea me este, ca ministerul de externe sa participe activ la formarea viitoarei aliante care se va forma cred din tarile ce numaice au parasit COT cu anumite schimbari,adica e posibila si o scindare in interioru TWO, daca urmarim razboiul Spaniei cu Portugalia unde tari TWO lupta de partea Portugaliei, cit priveste Rominia nu as vrea sa avem un MPP cu aceasta, din siplu considerent ca atit timp cit am fost in COT si ei in sistemul lor de aliante am stiut sa ne ajutam reciproc si cred ca acel format a fost chiar unul de succes pentru ambele tari, dar sunt pentru un dialog strins cu aceasta asa cum se cuvine intre doua state rominesti!!!!!!!
P.S. Sa crape ALBACIT si Norman )))))))))))))

 
Hozzászólás elküldése

Mi ez?

Egy eRepublik polgár által írt cikket olvasol, egy többjátékos, valós országokon alapuló stratégiai játékból. Hozd létre a saját karakteredet, és segítsd az országod felvirágozását, mint csatahős, elismert újságíró vagy gazdasági guru!