Háttérkép be/ki

Join the new world

 

[Ministerul Educaţiei] Int. help channel for beginners [RO] + Raport ajutoare

Nap 2,184, 02:46 Megjelenés helye: Republic of Moldova Moldova által Ministerul Educatiei Moldova
[Ministerul Educaţiei] International help channel for beginners [RO] +
Raport ajutoare (1)

Bine v-am regăsit!

Astăzi doresc să vă aduc în atenţie un nou proiect internaţional ce se lansează şi care este dedicat jucătorilor începători din eRepublik. Iniţiativa îi aparţine actualului Ministru al Educaţiei din eSuedia, Christian II, şi doreşte să cuprindă cât mai mulţi Miniştri ai Educaţiei din eLume. În continuare voi face o mică prezentare a mesajului primit de la acesta.Scopul principal al Proiectului este de a crea un canal funcţional de IRC dedicat începătorilor. El îşi propune ca, indiferent de naţionalitatea avută în joc sau de relaţiile politico-economice dintre eŢări, Miniştrii Educaţiei să poată colabora pentru a-i ajuta pe jucătorii noi, astfel încât tot mai mulţi să fie atraşi de joc şi să continue. De aceea este nevoie ca noi să fim uniţi şi să ne ajutăm, chiar dacă în joc suntem în tabere adverse.

Numele canalului internaţional de IRC este #noob şi este localizat în reţeaua Rizon ( https://qchat.rizon.net/?channels=noob ). Acest canal va utiliza în principal limba engleză dar, fiecare Ministru al Educaţiei este liber să folosească limba pe care o va dori pentru a-şi ajuta "începătorii".

Toţi Miniştrii Educaţiei din eLume care vor răspunde la acest Proiect internaţional vor avea Voice flag (+) în cadrul canalului #noob astfel încât începătorii să-i ştie şi să aibă încredere în aceştia că îi vor putea ajuta. Dacă toţi Miniştrii Educaţiei ar lua parte la asta, acest Proiect ar dovedi întregii eLumi de ce poate fi în stare comunitatea eRepublik.

Datele de contact
IRC CHANNEL:
#noob @ Rizon
Web IRC: https://qchat.rizon.net/?channels=noob


Acest mesaj a fost trimis tuturor Miniştrilor Educaţiei.

Cu mulţumiri,
Christian II (Stekaren @ Rizon/IRC)
Minister of Education, Sweden


Pentru detalii suplimentare puteţi accesa şi forumul oficial eRepublik aici sau aici.Raport ajutoare pentru tineri (1)

După cum am anunţat în articolul anterior, Ministerul Educaţiei Moldova a demarat un proiect de ajutor pentru tinerii cu cetăţenie eMoldovenească. Condiţiile pentru a fi ajutat au fost să aibă nivel mai mic de 29 (Diviziile 1 şi 2) şi să lase un comentariu la articolul respectiv.

Ieri s-a încheiat prima etapă a proiectului de ajutorare a tinerilor şi am distribuit 600 de pâini de calitate Q5 şi 60 de tancuri de calitate Q7 celor 6 jucători din eMoldova care au respectat condiţiile mai sus-amintite.

Cele 600 de pâini Q5 au fost cumpărate din eMoldova cu ~1 gold (210 MDL adică un preţ de 0.35 cc/bucata) iar cele 60 de tankuri Q7 (în valoare totală de 540 MDL) au fost primite ca donaţie din fondul strâns de Partidul Tribul Dacilor Liberi, fapt pentru care îi mulţumesc şi pe această cale.

Astfel, au primit câte 100 de pâini Q5 şi câte 10 tancuri Q7 următorii 6:
ALBACIT
Alexandru Ioan Cuza BPR
Anchetator
RupeTotul
TatianaNichita
V.Filat.

Fiţi pe fază! În curând va urma o nouă etapă de ajutorare a tinerilor din eMoldova. Proiectul continuă!

PS: Ministerul Educaţiei Moldova caută jucători dornici să susţină acest proiect şi / sau să devină mentori pentru eventualii noi jucători. Pentru detalii şi sugestii trimiteţi mesaj personal sau către Ministerul Educaţiei Moldova. Mulţumesc.
12.11.2013, 12:45 (Ora Moldovei) - Day 2,184, 02:45
 

Hozzászólások

Christian II
Christian II Nap 2,184, 03:05

Great! Welcome to #noob @ Rizon

If you have any "trusted" players or the MoE on IRC/Rizon to join the channel, that would be great, so we can help people in romanian aswell!


// Christian II, Minister of Education - Sweden

MDreams
MDreams Nap 2,184, 04:58

Felicitari pentru munca depusa!

SteffanoS
SteffanoS Nap 2,184, 08:12

votat

nagant895
nagant895 Nap 2,184, 08:38

07

Alexandru Ioan Cuza BPR
Alexandru Ioan Cuza BPR Nap 2,184, 10:34

vot

Alexandru Ioan Cuza BPR Nap 2,184, 10:34

Hozzászólás törölve

Eugeniu Borodin
Eugeniu Borodin Nap 2,184, 15:12

o7

 
Hozzászólás elküldése

Mi ez?

Egy eRepublik polgár által írt cikket olvasol, egy többjátékos, valós országokon alapuló stratégiai játékból. Hozd létre a saját karakteredet, és segítsd az országod felvirágozását, mint csatahős, elismert újságíró vagy gazdasági guru!