Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Gazeta me botime të veçantë. - http://tinyurl.com/VoLnewspaper

Kandidimi im për Kryetar të Partisë dhe për Presidencë.

16 Dan 3,006, 09:52 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizePërshëndetje eShqipëtarë të eShqipërisë krenare,
Kam nderin dhe rrespektin që para jush të shpall kandidimin tim për Kryetarë të Partisë LVV dhe të paraqes platformën e partisë por sigurisht nëse
čitaj više »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet Për Deputet]

17 Dan 2,102, 15:22 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizePërshëndetje eShqiptarë

Nuk dua që të ju marr shumë kohë me artikullin e radhës por vetem dua që të ju them disa gjëra rreth zgjedhjeve për deputet, këtë radhë ndodhën disa gjëra që e dëmtuan … čitaj više »

eKuizi i Dituris

15 Dan 2,095, 17:18 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaPërshëndetje eShqipëtarë

Po e shofim të gjithë se argëtimi në lojë ka rënë dukshëm dhe për këtë skemi cfarë të bëjmë apo si tja bëjmë, por në këtë rast unë kam organizuar një … čitaj više »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet për Kryetarë]

17 Dan 2,093, 09:04 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Përshëndetje eShqiptarë.

Të nderuar eShqipëtarë të eShqipërisë krenare, po ju shkruaj si Kryetarë i Lëvizjës Vetëvendosje që pasi kërkova votën tuaj një muaj më parë dhe mora shumicën e votave … čitaj više »

Lëvizja Vetëvendosje [Aleanca dhe Zgjedhjet për CP]

14 Dan 2,082, 23:01 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizePërshëndetje eShqiptarë.

Muaji korrik ishte i sukseshëm në shum sfera, dhe më shum në atë që arriti Presidenti VisarJ me Shqipëtarët duke ruajtur territoret në indi dhe duke rimarrë territoret … čitaj više »