Ambijent uključi/isključi

Konkurs Javor!

7 Dan 1,915, 08:34 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Te nderuar qytetare Shqiptare !

Kjo qe po parashtroj eshte nje iniciative personale dhe shpresoj qe te kete pjesmarrje sa me te madhe.

Duke nisur nga dita e neserme (e diel date 17/02/2013), e cila perkon edhe me daten zyrtare te pervjetorit

čitaj više »

Thesari Shqiptar . Analize .

4 Dan 1,914, 16:50 Objavljeno u Albania Albania Analiza ratovanja Analiza ratovanja

Te nderuar qytetar Shqiptare te eShqiperise.
Ne kete artikull po parashtroj dy screenshot te marra nga egov4you te cilin mund ta konsultoni here pas here per te marre informacione te ndryshme.

čitaj više »

Mirupafshim !

10 Dan 1,914, 13:13 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Te nderuar antare te PR . Sot po le mandatin 1 mujor dhe siç mund ta keni vene re nuk kam ndermend te kerkoj nje te dyte.
Me kete artikull deshiroj te bej nje permbledhje te impenjimeve dhe rezultateve te muajit te kaluar.

1- Arritem te mbajme

čitaj više »

Mbledhje Routine te Shtunen ora 18:00

6 Dan 1,906, 14:02 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Te dashur antare te Partise Revolucionare, simpatizante te drejtimit te institucioneve ne menyre trasparente dhe gjithperfshirese.

Parita Revolucionare dhe te gjithe antaret e saj luajten nje rol te caktuar ne zhvillimin e zgjedhjeve te

čitaj više »

Presidenti i shkurtit , ujku76.

10 Dan 1,902, 08:15 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Te dashur antare te Partise Revolucionare dhe te gjithe ata bij shqipesh qe mendojne se Shqiperia eshte akoma e forte dhe se shpejti do te ngreje kryet perpjete.

Ne zgjedhjet per president ju ftoj te gjitheve te votoni ujku76. PR mbeshtet ujku76

čitaj više »