Ambijent uključi/isključi

eSuomen päätöksentekoon ryhtiä - Aulis ja LEP eduskuntaan!

8 Dan 1,892, 01:01 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

eSuomalaiset!

Perjantaina on tullut jälleen aika äänestää eSuomelle uusi eduskunta. Lienee tarpeetonta muistuttaa, että kansanedustajan virka ei maassamme tarkoita (tai ainakaan sen ei pitäisi tarkoittaa) pelkästään komeaa titteliä vaan myö … čitaj više »

eSuomen poliittinen kenttä turbulenssissa

17 Dan 1,857, 02:36 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Pelkästään ilolla en ole seurannut eSuomen sisäpolitiikkaa paluuni jälkeen. Väkiluku on laskussa, uusien kansalaisten on vaikea löytää tarvitsemaansa apua, vanhat kansalaiset eläköityvät tai muuttavat ulkomaisiin veroparatiiseihin leveämmän leivän ää

čitaj više »

Vaalitulokset: WP ääniharava, SP suurin voittaja + ulkomaiden katsaus

13 Dan 1,833, 10:02 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Marraskuun eduskuntavaalit on nyt pidetty, ja on tulosten aika. Suomen eduskunta kutistui edelliskauden 40-henkisestä 30-henkiseen, mutta toisaalta annettujen äänien määrä kasvoi 490 äänestä 538 ääneen. Eduskuntavaalien lopulliset tulokset ohessa:

čitaj više »

Virallisen Valvojan Vaalihaastattelut, 11/2012

13 Dan 1,831, 00:24 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Huomenna on taas se aika kuukaudesta, kun kansalaiset ympäri maan tungeksivat äänestyskoppeihin kantamaan tukensa jollekin eSuomen puolueista. Suurin osa varmasti toivoo maan saavan parhaan mahdollisen eduskunnan, mutta lähes yhtä monelle on täysin

čitaj više »

Älkäähän peljätkö, Aulis on palannut!

21 Dan 1,827, 11:43 Objavljeno u Finland Finland Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaEilen kello 12.09 Lappeenrannan piskuiselle lentoasemalle laskeutui kaikessa hiljaisuudessa lentokone, pikkuinen Cessna. Koneesta čitaj više »