Ambijent uključi/isključi

Купи скапо, продај евтино

14 Dan 1,872, 03:36 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Цени во маркетот на 04 јан 2013 г., 12:24 ч.

Оружје

Q1) Продажна цена = 0,14 ден; производствена цена = 0,50 ден;
Q2) Продажна цена = 0,23 ден; производствена цена = 1,00 ден;
Q3) Продажна цена = 0,55 ден; производствена цена = 1,50 ден;

čitaj više »

Слобода и напредок

1 Dan 1,755, 11:48 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Време за партија која ќе го донесе последното ослободување на Македонија. Ослободување од расипаните политичари и конкретни решенија за образованието, судството, економијата.

Здраво свету!

čitaj više »