Ambijent uključi/isključi

Потресна исповед на 26 годишен ХИВ позитивен македонец

1 Dan 1,946, 16:09 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

Тогаш имав 26 години. Бев многу успешен, при крај со студиите, со хонорарна работа која ми носеше повеќе пари за џепарлак од што ми требаа. Спортував и добро изгледав. Посебно бев горд на плочките на стомакот, на кои долго работев после болното раски

čitaj više »

ПОДЕЛБА НА 10 Q2 ХРАНА!!!

124 Dan 1,914, 10:49 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Се што треба да направите е:
Subscribe
Vote
Shout
add
и во коментар да напишете број на Vote и Subscribe


За шаут
ПОДЕЛБА НА 10 Q2 ХРАНА!!!
http://www.erepublik.com/en/article/-10-q2-1-2213084/1/20

čitaj više »

НЕШТО ЗА ЗАНИМАЦИЈА

1 Dan 1,913, 10:28 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


[img]http:/[/img] … čitaj više »

Погодете што е ова

9 Dan 1,913, 10:07 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

Знам дека имате валкани мисли и знам на што помисливте кога ја видовте сликата. Меѓутоа тоа не е тоа! Во прашање е туку што родено бебе панда, толку мала и без крзно, па лесно се меша со онаa машка работа.

[img]http://www.puls24.mk/upload/VERICA/[/img]

čitaj više »

Subsribe за медал

9 Dan 1,823, 07:07 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


Ве молам мавнете SUBSCRIBE ме треба за медал
Враќам SUBSCRIBE само пишете ми во пп
ако не за мене барем за сликиве
[img]http://img856.imageshack.us/img856/[/img] … čitaj više »