Ambijent uključi/isključi

EPIRI! MITI DHE LEGJENDA.

7 Dan 2,866, 10:09 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

MESONI ZANAFILLAT E POPULLIT QE JU KA LINDUR...
https://www.youtube.com/results?search_query=epiri+alpo+tv

čitaj više »

PAPAGALLËT E KATEDRALES SË DHËRMIUT

12 Dan 2,850, 09:32 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Në mëngjesin e 26 gushtit të vitit 2015, ora 5.10 min, nënpunësi i zyrës 34, Ministria e Jashtme Greke, kati tretë, korridori djathtas (në krah të haleve), u zgjua nga zilja e telefonit.

–Ç’është? Kush është?– pyeti nervoz nënpunësi i katit
čitaj više »

ALBIN KURTI, BEN BLUSHI DHE THYERJA E ENDRRES.

20 Dan 2,632, 10:02 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Pershendetje te gjitheve! Ne pergjigje te akuzave te "qeverise" dhe "opozites" se i kam harruar lexuesit e erepublikes, ju ftoj te lexoni artikullin tim te fundit te botuar sot nga gazeta "Bota Sot" (on line del neser!).

https://kulebujar.

čitaj više »

KAMPIONATI BOTËROR I FUTBOLLIT DHE “SINDROMA E JENIҪERLLËKUT”

12 Dan 2,432, 12:16 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Tanimё qё kampionati botёror i futbollit ka mbaruar, mundemi tё meditojmё qetёsisht mbi njё nga çёshtjet qё gjatё zhvillimit tё tij ndezi aq shumё debate dhe emocione tё kundёrta .
Penalltitё? Arbitrimi? Mbytja e turpshme e “titanikut” Brazil?

čitaj više »

FALEMINDERIT I FORTLUMTURI IRENE!

21 Dan 2,391, 04:50 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

(Botuar edhe ne gazeten "KOSOVA SOT")

Kёto ditё politikanёt, gazetarёt dhe opinionistёt e tё gjitha ngjyrave dhe formave si tё kishin zbritur nga bota e pёrkryer e qiejve na u lebetitёn, qan dhe qurravitёn duke pёrdorur tё gjitha tipet e

čitaj više »