Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

PLEASE SUBSCRIBE MY Newspaper and send me message i sub you BACK

Blej Account D4

6 Dan 2,691, 13:14 Objavljeno u Albania Albania Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Mirmengjesi (naten)

Me ket Artikull Deshta tju Tregoj qe kam bere te gjitha Trainings Downgrade si dhe me Ndimen e DalmatSS kam Mbledh 106.000 CC .
Me keto CC si dhe me Donacionet e ndryshme nga Njerzit qe Duan te me Ndimojn kam vendosur qe ta

čitaj više »

Please Comment for mission

16 Dan 2,685, 07:31 Objavljeno u Albania Albania Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Hi everybody,

As a Peace Guy I would like to ask all of you to help me with a Comments in this article .. I need 25 Comments In stead of this I would send you some cc 🙂
Please Comment and share .

COMMENT !!!!!

čitaj više »

Kandidimi im Per PP

12 Dan 2,669, 03:19 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Te Dashur Miq Dashamir dhe Dashakeqe.

Sot Vendosa qe te jem President i Partise LEA, Dhe Do te jem.
Une si President I shpallur Qe nga ky moment Ju premtoj :
Qe do Kandidoj si CP ne Muajin Tjeter (ose Do marr Shtetin me Force)
Me ardhjen time

čitaj više »

Some Comments HERE Plz !!!!

14 Dan 2,644, 11:03 Objavljeno u Turkey Turkey Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

I've been out of this game for long time and now i started to play again .
But my Account is Empty No Training Centers Upgraded No Factory's nothing left.
So if you have something to help me I Would be very thankful . Thank you in Advance also For

čitaj više »

I Need Help !!!!!

31 Dan 2,471, 09:47 Objavljeno u Albania Albania Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Hi Everybody .

I've been out of this game for long time and now i started to play again .
But my Account is Empty No Training Centers Upgraded No Factory's nothing left.
So if you have something to help me out I Would be very happy .

čitaj više »