Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Vo vesnicite e vistinata!

Срамота!!!

4 Dan 3,092, 17:57 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Срамота е е само една статија да има!


Срамота!
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2596379/1/20

čitaj više »

Една е мајка! 8 Септември Independence day

3 Dan 2,848, 16:13 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaЕдна е мајка! 8 Септември
http://www.erepublik.com/en/article/-8-1-2549804/1/20
čitaj više »

Македонија Вечна РЕГРУТИРА +Конгресмени

14 Dan 2,829, 10:32 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Здраво на сите, долго време е поминато од мојата последна статија 🙂 (бидејќи едноставно не ме биваше за да пишам) Затоа нема да должам многу. Месецов ја добив поддршката за ПП од партијата МакедонијаВечна и планираме да останеме на политичката сцена

čitaj više »

3/3 LAST MISSION

39 Dan 2,471, 07:41 Objavljeno u Chile Chile Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

lets do this one more time IT'S THE LAST ONE

COME ONE PEOPLE COMMENT... 😃

3/3 LAST MISSION
http://www.erepublik.com/en/article/3-3-last-mission-2433414/1/20

čitaj više »

200 energy for comment

45 Dan 2,470, 18:08 Objavljeno u Chile Chile Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Leave a comment below and you'll get 200 free energy

be fast I need 25 comments and they'll get the energy

Shout:
200 energy for comment
http://www.erepublik.com/en/article/200-energy-for-comment-2432929/1/20

čitaj više »