Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

SUB

Misioni 25 Komente

25 Dan 2,954, 15:25 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

25 komente per misiončitaj više »

*****25 KOMENTE*****

26 Dan 2,899, 02:56 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

KOMENT

VOTE

SUB

ENDORSEčitaj više »

edhe 25 komente VEQ pa merzi

32 Dan 2,605, 01:16 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

veq koment perinat platos per qejfin tim

čitaj više »

25 Komente Pa Merzi!

30 Dan 2,603, 13:45 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Po sju erdhi merzi 25 komente dhe SUB JU FALEMINDERIT

čitaj više »

Kritika ime per percarjen.

24 Dan 1,867, 10:43 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Pershendetje lojtare te erepublik.
Mar shkak te shkruaj kte artikuj per arsye te shumta qe po demtojn ne zhvillimin e nje shteti te fuqishem, nje shtet qe gjithmone e kemi pas ne enderr si ne realitet ashtu edhe ne lojrat virtuale.
Arsye kryesore

čitaj više »