Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

MAKEDONSKA AMBASADA vo JUZNA AFRIKA

ЕДЕН ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА

10 Dan 2,127, 04:59 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Тешко е народе да напишам нешто мотивирачко како Voix of Macedonia,
тешко е да направам стратегија како Makedonija do Indija
тешко ми е да свртам ѕид како Scymex
тешко ми е да соберам гласови за статија како El Che G čitaj više »

Мојата кандидатура за партиски претседател

15 Dan 2,062, 15:50 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Бидеќи се ближат партиските избори јас како кандидат на Републиканската партија решив да го претставам мојот изборен програм од три точки:
.
.
.

Благодарам
Кокан П

Мојата кандидатура за партиски претседател-[kokan p]
http://www.

čitaj više »

Честитки до нашата претседателка

43 Dan 1,843, 13:51 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Едни историски избори се зад нас
избори кои ја напишаја новата ера на еполитиката во еМакедонија
избори кои сами по себе турнаја многу сомнежи и табуа за (бурето барут)Балканот
избори во кои победи

ДЕВОЈКА

[url=http://postimage.

čitaj više »

Бидете она што сте .....бидете.

10 Dan 1,825, 03:34 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

......БИДЕТЕ ОНА ШТО СТЕ

............БИДЕТЕ МАКЕДОНЦИ

нашата песна
http://youtu.be/1X_egD6faUk


нашата храна

čitaj više »

ФИЛМ........

41 Dan 1,809, 12:06 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Режисер:..... kokan p
Главна Улога:..... TashaMKD
Споредна улога некој несреќен Грк

Како и секој добар филм и нашиов има почеток заплет расплет и КРАЈ
се разбира крај ист како и во турските серии малку солзи малку м

čitaj više »