Ambijent uključi/isključi

SilverShields врши регрутација!

21 Dan 1,826, 16:45 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Најстарата паравоена организација во Македонија, Silver Shields, врши регрутација на нови членови!
Нови членови можат да бидат сите без разлика во која дивизија се и колку сила имаат!

Условите се:
- да бидат редовни на чат
- да работат в

čitaj više »