Ambijent uključi/isključi

[Presidenten] Rapport från regeringen

10 Dan 2,703, 13:28 Objavljeno u Sweden Sweden Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeDet har nu gått 10 dagar sedan jag och min regering tillträdde. Under denna tiden har vårt huvudfokus legat på att få till ett riktigt krig för eSverige. För några dagar sedan var vi riktigt nära tyvärr … čitaj više »

[Presidentkandidat] Glad påsk

10 Dan 2,692, 07:09 Objavljeno u Sweden Sweden Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeDå är det dags för ännu ett presidentval och jag har än en gång valt att ställa upp som kandidat för Storasyster. Blir jag … čitaj više »

[Inty News] Interview with the Norwegian President

10 Dan 2,688, 03:42 Objavljeno u Sweden Sweden Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaIt is now time for the first article in my article series where I will try to interview every president in eRepublik. First out is the president of Norway, taulen!

What is your countrys main goal čitaj više »

[Inty News] Ny artikelserie

7 Dan 2,680, 15:43 Objavljeno u Sweden Sweden Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Funderar på att påbörja en artikelserie där jag försöker ställer ett par frågor till alla länder här i spelet. Men för att göra artikelserien så lyckad som möjligt så vill jag ha förslag på frågor som jag kan ställa till länderna av er läsare.

čitaj više »

[TSM] Partiledare!

6 Dan 2,680, 14:32 Objavljeno u Sweden Sweden Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeJag vill påbörja denna artikel med att tacka alla som erbjöd sig att agera PTO blocker. Men nu går ansvaret över till våra ärade partiledare! Imorgon, tisdag, måste partiledarna se till … čitaj više »